Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Privat rengøring

Mangler du en hjælpende hånd til privat rengøring i hjemmet?

Privat rengøring. Privatrengøring.Som privatkunde hos Gulvkluden får du en professionel og kvalitetsbevidst privat rengøring indenfor hjemmets døre. Vi udviser stor diskretion, sikkerhed og fleksibilitet i forhold til dine behov og vores services kan tilpasses og udføres således, at det lever op til dine forventninger og ønsker. Hos Gulvkluden tilbyder vi ligeledes daglige rengøringsløsninger, så du ikke behøver at bekymre dig om den fremtidige rengøring. Vi kommer som aftalt og overholder vores aftaler.

Privat rengøring gør dig lykkeligere

Ovenstående lyder måske som et salgstrick. I virkeligheden er det resultatet af forskning fra Canada. Personer der vælger fritid frem for pligter, er ganske enkelt lykkeligere, og her bruges privat rengøring som eksempel. Vi ved alle, at det er noget der skal gøres, og vi sætter pris på det, når det er gjort. Men vi bliver endnu gladere, hvis andre ordner rengøringen for os. Så hvorfor ikke lade os gøre det for dig, og få et ekstra skud lykke i hverdagen? Vi ikke bare tror, men ved, at du bliver glad for det. Det ved vi både fra vores andre kunder, men nu også fra videnskaben.

Bestil privat rengøring ovre til højre og bliv lykkeligere allerede i dag.

Vi hjælper med både store og små rengøringsopgaver

Der kan være mange grunde til, at man ønsker hjælp til rengøringsopgaver – og begrundelsen gør ingen forskel for os. Vi hjælper med alle typer af rengøringsopgaver, både store og små. Hvad enten det er trappen, der trænger til en kærlig hånd, eller fliserne på badeværelset som skal skinne, så står vi klar til at hjælpe. Vi går op i de små ting og efterlader ikke en opgave, uden at den er grundigt afsluttet og lever op til jeres ønsker og behov.
Vi har stor ekspertise inden for privat rengøring. Vores professionelle rengøringspersonale kan derfor være behjælpelige med at svare på spørgsmål. Mangler du vejledning om de rigtige rengøringsløsninger har vi svaret til dig.

Vores private rengøringsservice kører ud på hele Sjælland. Vi har allerede glade kunder i Haslev, Køge, Næstved, Sorø og Ringsted – skal vi også føje din til kortet? Så giv os et kald i dag.