Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring Haslev

Hvad kan Rengøring Haslev gøre for dig?

Gulvkluden er din lokale rengøringshjælp. Vi rykker hurtigt ud med rengøring Haslev, hvis der er kaos i dit hjem og det trænger til en ordentlig omgang.

Bliv ringet op og få et godt tilbud på rengøring – Send en hurtig besked i kontaktformularen. →

Med Gulvkludens rengøring Haslev garanterer vi dig:

Skånsom rengøring der sparer på kemikalerne
Vi tænker altid på ikke unødigt at belaste miljøet. Derfor sparer vi på kemikalierne dér, hvor vi kan.

Rengøringshjælp uden binding
Du kan altid opsige dine rengøringsaftaler hos os. Vi er fleksible, og du bliver ikke bundet af komplicerede abonnementaftaler.

Dedikeret rengøringspersonale med masser af knofedt
Vi spiser dig ikke af med overfladisk rengøring. Du skal bare give slip med begge hænder, og vi sørger for at gøre dit hjem skinnende rent.

Lokal og hurtig hjælp
Vi holder til lokalt i Haslev, og derfor vil du aldrig opleve lang ventetid.

Rengøring Haslev

5 gode råd til rengøring af din bolig

I Gulvkluden følger vi altid med i nye tips og tricks inden for rengøring – og vi deler gerne ud af vores råd. Her får du 5 gode råd til rengøring af hjemmet:

 • Skrub det reneste område først
  Husk altid at gøre det reneste område rent først, og herefter det mest beskidte. På den måde sikrer du, at du ikke får gnubbet bakterier fra det mest beskidte område rundt i dit hjem.
 • Glem ikke dørhåndtag, stikkontakter og paneler
  Det er ofte de små detaljer i hjemmet, vi glemmer, når vi gør rent. Det er dog ikke så smart, da der ophober sig masser af snavs på både dørhåndtag, stikkontakter og paneler.
 • Fej køkkengulvet og rengør køkkenvasken og overflader i badeværelset hver dag
  Ja, du læste rigtigt. Disse tre ting kræver faktisk rengøring hver eneste dag, hvis du ikke ønsker at ophobe for mange bakterier i hjemmet.
 • Undgå universalsrengøring
  Universalsrengøring er fyldt med kemikaler – og er ikke målrettet hver enkel rengøringsopgave. Brug i stedet for badeværelsesrens til badeværelset, og kalkfjerner til at fjerne kalk. Jo mere specifikt jo bedre.
 • Vask dine engangsklude og brug dem igen
  Der er ingen grund til at smide dine engangsklude ud efter brug. De kan faktisk bruges omkring 30 gange, før de skal smides ud. Læs mere om vaskning af engangsklude her.

Bestil Rengøring Haslev direkte hjem til dig

Kontakt vores rengøringsfirma Haslev på telefon eller i kontaktformularen. Vil du vide lidt mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så grib telefonen. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Er du klar til at bestille? Send en besked i kontaktformularen og du vil modtage et kald fra os med et godt tilbud på rengøring i Haslev snarest muligt.