Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Byggepladsservice

Har I brug for en hjælpende hånd i form af byggepladsservice? Så er du landet det rigtige sted. Hos gulvkluden sørger vi for, at jeres hverdag glider som smurt, så i kun skal bekymre jer om det, I er hyret til.

Giv os et kald på tlf. 51 18 05 17, eller send os en mail til info@gulvkluden.dk. Så finder vi i fællesskab en aftale der passer jer.  

Hvornår har man brug for byggepladsservice?

Byggepladsservice sørger for de ekstra små ting, der gør hverdagen på en byggeplads lettere. Den aflaster jer, så I kun skal koncentrere jer om det I er allerbedst til.

I den forbindelse er det ofte opgaver, der er nødvendige for at jeres rutiner kører som de skal, men ikke noget I tænker over skal gøres, før de pludselig fylder langt mere end hvad de burde.

Byggepladsservice

Det kan f.eks. være

Slutrengøring

Slutrengøring er den del af byggepladsservice der sørger for, at I kan overlevere et færdiggjort byggeprojekt, der skinner. En utilstrækkelig rengøring kan nemlig hurtigt blive fokus, og dermed omdrejningspunkt for hele byggeprocessen.

Dét synes vi hos Gulvkluden ville være ærgerligt, og tilbyder derfor også at sørge for en rengøring, der får jeres hårde arbejde til at skinne.

Sikkerheden i top

Byggepladsservice er ikke kun nødvendigt, når arbejdsprocessen skal gøres lettere. Den kan i lige så høj grad være med til at sikre byggepladsen, så chancen for uheld formindskes. Byggepladsen er jeres arbejdsplads, og af den grund skal den være så sikker som overhovedet mulig.

Læs mere om arbejdsmiljø på byggepladsen her.

Ring på tlf. 51 18 05 17, eller send en mail til info@gulvkluden.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Undgå byggerod

Med byggepladsservice fra Gulvkluden, sørger vores folk for, at der hele tiden er ryddet op og rengjort. Det betyder også, at du kommer til at undgå det sædvanlige byggerod, der ofte er på byggepladser.

Det vil gavne jer i sidste ende, hvor der derfor ikke venter et kæmpe rengørings- og oprydningsarbejde.

Fleksible tider og kort varsel

Har du nogle specifikke ønsker eller løsninger, er du velkommen til at tage en snak med os. Vi ved, at det ikke er altid man kan planlægge lang tid i forvejen, når det kommer til byggepladser. Det er ofte, at deadlines enten bliver udskudt eller fremskyndet, og vi er derfor fleksible så du kan ringe, selv med kort varsel. 

Ring og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud til byggepladsservice, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 51 18 05 17, eller skrive en mail til info@gulvkluden.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.