Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Institutionsrengøring 

Institutionsrengøring 

Står du og mangler en professionel rengøringsfirma til en institutionsrengøring, så kan Gulvkluden hjælpe dig med at svinge kluden! Vi har bred erfaring indenfor mange former for rengøring – ikke mindst institutionsrengøring og erhvervsrengøring. Vi kan derfor klare rengøringen i alt fra vuggestuer til børnehaver, på skoler og andre institutioner. 

En ren institution er forudsætningen for et godt indeklima, og et godt indeklima er en forudsætning for sunde børn og en glad personale. Derfor er du altid bedre tjent med en grundig institutionsrengøring. Kontakt os på tel. +45 51 18 05 17 eller skriv til os via mail info@gulvkluden.dk

Kvalitetsbevidst institutionsrengøring 

Sygdomme såsom forkølelse spreder sig meget hurtigt fra barn til barn på institutioner – især på de tidspunkter i året, hvor børnene allermest er inden døre sammen. Ved at sørge for en grundig institutionsrengøring jævnligt er der meget at undgå: Du sætter en stopper for spredningen af bakterier og mindsker smittefare blandt børnene. 

Børnene kan nemlig ofte ikke selv tage deres forholdsregler, og derfor ender de med at hoste uden at have hånden for munden eller nyse uden at vaske hænderne hyppigt. Hos Gulvkluden er vi grundige og kvalitetsbevidste. Vi ved, hvor afgørende det er at have prægtige resultater, hvad angår rengøringen i institutioner. Derfor er I sikret en rengøring, der lever op til forventningerne, og som tager hensyn til børnenes sundhed.

Kemikaliefri og børnevenlig institutionsrengøring

Hos Gulvkluden går vi op i, at vores rengøring er kemikaliefri og børnevenlig. Alt vores rengøring udfører vi uden kemikalier – og det har vi gjort i flere år nu. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om, hvorvidt vores rengøringsmidler indeholder skadelige kemikalier for jer, børnene eller for miljøet. Gulvkluden bliver jævnligt tjekket for, om standarderne for et kemikaliefrit rengøringsfirma overholdes.

På trods af at vi udfører kemikaliefri rengøring – herunder kemikaliefri institutionsrengøring, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores rengøring. Du er dermed sikret en rengøring, der er fri for skadelige kemikalier, og som samtidig lever op til forventningerne for et professionelt resultat.

Kontakt os for en institutionsrengøring 

Gulvkluden sørger for at levere den bedst mulige resultat – også inden for institutionsrengøring. På den måde kan I ikke komme til at undvære os i jeres institution fremover. Vi sørger for, at børn og personale kan møde op til nærmest bakteriefrie omgivelser dagen efter rengøringen.

Vi ved, hvad en institutionsrengøring kræver, og hvordan vi kan holde jeres lokaler rene og rare at være i. Kontakt os for hjælp til institutionsrengøring og indhent jeres tilbud ved enten at udfylde kontaktformularen, ved at ringe via tel. +45 51 18 05 17 eller ved at skrive til os via mail info@gulvkluden.dk