Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Institutionsrengøring på Sjælland

Professionel institutionsrengøring 

Står du og mangler en professionel rengøringsfirma til institutionsrengøring, så kan Gulvkluden hjælpe dig med at svinge kluden! Vi har bred erfaring indenfor mange former for rengøring – ikke mindst institutionsrengøring og yderligere erhvervsrengøring. Vi kan stå for rengøring i blandt andet vuggestuer, børnehaver, skoler og andre institutioner på Sjælland. 

En ren institution er forudsætningen for et godt indeklima, og et godt indeklima er en forudsætning for sunde og glade børn og ansatte. Derfor er du altid bedre tjent med en grundig institutionsrengøring. Kontakt os på telelfon eller send en mail. 

Kvalitetsbevidst rengøring af institution

Sygdomme såsom forkølelse spreder sig meget hurtigt fra barn til barn på institutioner – især på de tidspunkter af året, hvor børnene er mest inden døre. Ved at få udført institutionsrengøring jævnligt, sætter du en stopper for spredningen af bakterier og mindsker smittefaren blandt børnene. 

Børnene kan nemlig ofte ikke selv tage deres forholdsregler, og derfor ender de med at hoste uden at have hånden for munden eller nyse uden at vaske hænderne hyppigt. Hos Gulvkluden er vi grundige og kvalitetsbevidste. Vi ved, hvor afgørende det er at have prægtige resultater, hvad angår rengøringen i institutioner. Derfor er I sikret en rengøring, der lever op til forventningerne, og som tager hensyn til børnenes sundhed.

Kemikaliefri og børnevenlig institutionsrengøring

Hos Gulvkluden går vi op i, at vores rengøring er kemikaliefri og børnevenlig. Alt vores rengøring udføres uden skadelige kemikalier – og det har vi gjort i flere år. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om, hvorvidt vores rengøringsmidler indeholder skadelige kemikalier for jer, børnene eller for miljøet. Gulvkluden bliver jævnligt tjekket for, om standarderne for et kemikaliefrit rengøringsfirma overholdes.

På trods af at vi udfører kemikaliefri rengøring, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores rengøring. Du er dermed sikret en rengøring, der er fri for skadelige kemikalier, og som samtidig giver et rent resultatet.

Få et tilbud på institutionsrengøring

Gulvkluden sørger for at levere den bedst mulige resultat – også inden for institutionsrengøring. Vi sørger for, at børn og personale kan møde op til bakteriefrie omgivelser dagen efter rengøringen. Vi ved, hvad en institutionsrengøring kræver, og hvordan vi kan holde jeres lokaler rene og rare at være i.

Kontakt os i dag og indhent et tilbud. Du kan ringe, sende en mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

FAQ – institutionsrengøring

Hvad er institutionsrengøring?

Institutionsrengøring er en specialiseret rengøringsservice, der fokuserer på rengøring og vedligeholdelse af offentlige og private institutioner såsom skoler, børnehaver, plejehjem, hospitaler og kulturcentre. Den omfatter grundig rengøring og desinficering for at sikre et sundt, hygiejnisk og sikker miljø for brugere og personale.

Hvad er fordelene ved rengøring med kemikaliefri rengøringsmidler?

Kemikaliefri rengøringsmidler reducerer eksponering for skadelige stoffer, hvilket beskytter helbredet for brugere og rengøringspersonale. De er miljøvenlige, reducerer forurening og skader på økosystemer. Desuden er de allergivenlige, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner og irritation, og de kan reducere omkostningerne ved at bruge færre produkter.

Hvilke slags institutioner rengører Gulvkluden?

Gulvkluden tilbyder blandt andet institutionsrengøring skoler, børnehaver, plejehjem, hospitaler, kulturcentre, sportsfaciliteter, biblioteker og offentlige kontorer, samt private virksomheder og ejendomme.