Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Flytterengøring

Nem overgang til en ny adresse med flytterengøring

Flytterengøring og flytte-rengøringGulvkluden tilbyder flytterengøring til dig, som står midt i nedpakning og flyttekasser. De fleste der oplevet at skulle flytte, ved hvor mange forskellige ting, man skal huske, når du skal flytte. Det kan være uoverskueligt at vide, hvor rent der nøjagtigt skal være, når du skal overdrage din bolig videre til en anden. En anden udfordring er, at få det gjort. Når man først har båret kasserne på traileren, eller i flyttebilen, efterlader man med følelsen af at være flyttet og har sagt farvel til en tidligere hjem. Det kan være uoverskueligt overhovedet at skulle tænke på rengøring. Ved flytning er der mange andre ting, der skal klares.

Vi sørger for, at de nyeste beboere får en god start i en ren bolig

Det er lettere at gøre rent, når et hus er tomt, modsat når man kommer slæbende med møbler, flyttekasser og inventar. Derfor er det også det mindste man kan gøre for nye tilflyttere, i en bolig man flytter fra. Gulvkluden sikrer, at I ikke skal have dårlig samvittighed over, at ikke have haft tid til at udføre en komplet rengøring. Det er hvad vi er her for. Hvis I bare sørger for, at tømme boligen for inventar, så tømmer vi den for snavs og støv.

Uanset om du flytter ind, ud eller har slået rødder, har vi en rengøringsløsning til dig

Hos Gulvkluden har vi mange års erfaring med disse krav og klarer rengøringen nemt og hurtigt for dig. Står du omvendt i en situation, hvor du har overtaget en bolig, som godt kunne bruge en kærlig hånd, inden du flytter ind? Det klarer vi også. Vi klarer alt fra gulvvask og vinduespolering til de beskidte overflader. Skulle du blive forfalden til fast rengøringshjælp, står vi klar med et godt tilbud på dette også.

Læs evt. mere om vores gulvbehandling her.