Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Flytterengøring på Sjælland

OBS. Grundet sygdom er det ikke muligt at bestille flytterengøring i øjeblikket.

Nem overgang til en ny adresse med flytterengøring

Flytterengøring og flytte-rengøring

Er du på udkig efter en leverandør af professionel flytterengøring? Lad Gulvkluden tage sig af rengøringen i dit gamle hjem, så du kan komme på plads i dit nye.

Kontakt os på 51 18 05 17, info@gulvkluden.dk eller via kontaktformularen →

Vi holder til i Faxe, men vi tilbyder flytterengøring på det meste af Sjælland. Derfor kan du roligt kontakte os, hvis du skal flytte og ønsker at overlevere dit hus eller din lejlighed i pæn stand – uanset hvor du skal flytte til eller fra på Sjælland.

FORDELENE VED PROFESSIONEL FLYTTERENGØRING

Men hvorfor egentlig overlade din flytterengøring til et professionelt flyttefirma – og hvorfor vælge Gulvkluden som dit foretrukne rengøringsfirma? Det er der flere gode grunde til.

Det kan være overvældende at skulle flytte fra ét hjem til et nyt – både praktisk, økonomisk og følelsesmæssigt.

Først og fremmest er en flytning besværlig og tidskrævende. Du skal pakke alle dine ejendele ned – og pakke dem ud igen, når du lander i dit nye hjem. Udover det skal du finde og koordinere transport og hjælpende hænder.

Og så er en flytning ikke nogen billig affære. Foruden investeringen i dit nye hjem skal du bruge penge på flyttekasser, leje af transport og eventuelt flyttefirma (eller bare pizza til vennerne). Ikke mindst kan det være følelsesmæssigt overvældende at forlade sit gamle hjem.

Derfor er rengøring nok også det sidste, du har lyst til, når du står midt i alt flytterodet. Overlad derfor din flytterengøring til Gulvkluden, og spar tid og besvær.

Flytter du fra en lejelejlighed, er vores rengøring desuden med til at sikre, at du får en større andel af dit depositum tilbage fra din udlejer. Dermed er der også økonomiske fordele ved at kontakte et rengøringsfirma som Gulvkluden i forbindelse med din flytning.

DERFOR SKAL DU VÆLGE GULVKLUDEN TIL DIN FLYTTERENGØRING

Gulvkluden har mere end 10 års erfaring med en bred vifte af rengøringsløsninger. Som kunde hos os bliver du altid mødt af engagerede medarbejdere, der brænder for at gøre dig tilfreds – uanset hvor store eller små dine behov måtte være.

Bestiller du flytterengøring hos, får du aldrig en pakkeløsning. Vi tilpasser altid vores arbejde til dine ønsker. Inden opgaven gennemgår vi sammen din bolig og finder på den måde den optimale løsning for dig. Dermed er du som kunde hos os altid sikret en løsning og en pris, der matcher dine behov.

Ved at overlade din flytterengøring til Gulvkluden får du følgende fordele:

  • Kvalitet – til den aftalte tid og pris
  • Skræddersyede rengøringsløsninger med fokus på dine behov
  • Rådgivning og personlig betjening
  • Mere tid til at komme godt på plads i dit nye hjem
  • Du er sikret at få en større andel af dit indskud tilbage

Det er lettere at gøre rent, når et hus er tomt – modsat når man kommer slæbende med møbler, flyttekasser og inventar. Derfor er en grundig rengøring også det mindste man kan gøre for nye tilflyttere, når man flytter fra sin bolig.

Gulvkluden sikrer, at I ikke skal have dårlig samvittighed over ikke at have haft tid til at udføre en komplet rengøring. Det er, hvad vi er her for. Hvis du bare sørger for at tømme boligen for inventar, så tømmer vi den for snavs og støv.

RENGØRINGSLØSNING TIL DIG – UANSET OM DU FLYTTER IND ELLER UD

Hos Gulvkluden har vi mange års erfaring med flytterengøring – og vi klarer rengøringen nemt og hurtigt for dig. Står du omvendt i en situation, hvor du har overtaget en bolig, som godt kunne bruge en kærlig hånd, inden du flytter ind? Det klarer vi også.

Vi klarer alt fra gulvvask og vinduespolering til de beskidte overflader. Skulle du blive forfalden til fast rengøringshjælp, står vi klar med et godt tilbud på dette også.

Vi tilbyder blandt andet følgende indenfor flytterengøring:

Vi sørger med andre ord for at komme ind i alle hjørner og kroge i dit gamle hjem. Det sikrer, at du kan efterlade dit gamle hjem med ro i maven – uden at skulle frygte for ekstra regninger fra din udlejer, fordi der gemmer sig snavs i krogene, fordi der er spindelvæv i lofterne, eller fordi vinduerne er fedtede.

INDHENT ET TILBUD PÅ SLUTRENGØRING

Så hvad koster flytterengøring? Det afhænger helt af dine individuelle behov. Skal du for eksempel blot have støvsuget og pudset vinduer? Eller skal du give hele gulvet en overhaling med en grundig gulvbehandling?

Har du spørgsmål om flytterengøring, pris eller noget helt tredje?

Kontakt os på telefon 51 18 05 17, send en mail til  info@gulvkluden.dk eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende, gratis og skræddersyet tilbud på rengøring af din gamle bolig.