Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Erhvervsrengøring

Fleksibel og professionel erhvervsrengøring

Som erhvervskunde hos Gulvkluden får I professionelle og engagerede medarbejdere ud til at yde en perfekt service, hvor kvaliteten er i fokus. En ren og ordentlig arbejdsplads er vigtig for indeklimaet og arbejdsmiljøet, og skal derfor ikke undervurderes. Vi har stor erfaring inden for erhvervsrengøring og er derfor klar over indholdet, der ligger i de forskellige typer af rengøringsopgaver, der måtte ønskes hjælp til. Vi er fleksible og klarer både store og små opgaver – vi tilbyder alle ydelser inden for rengøring, året rundt, præcis når det bedst passer jeres virksomhed. Ydermere har vi mulighed for at lave specialløsninger.

Er kvalitet og overholdte aftaler også vigtigt for jer?

Vi lægger en stor ære i at gøre tingene ordentligt og at overholde vores aftaler – hver gang! Der kan være stor forskel i virksomheders behov og ønsker, og vi prioriterer derfor højt at skabe en god kommunikation med vores kunder, således at vores arbejde lever op til jeres forventninger. Vi foreslår derfor, at vi laver en grundig to-do-gennemgang med vores kunder, så vi sammen sikrer, at både vores og jeres standarder bliver opfyldt. På denne måde garanterer vi de bedste resultater og mest tilfredse kunder.