Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Erhvervsrengøring

Fleksibel og professionel erhvervsrengøring

En ren og ordentlig arbejdsplads er vigtig for indeklimaet og arbejdsmiljøet, og skal derfor ikke undervurderes. Som erhvervskunde hos Gulvkluden får I professionelle og engagerede medarbejdere ud til at yde en perfekt service, hvor kvaliteten er i fokus.

Vi har stor erfaring inden for erhvervsrengøring og er derfor klar over indholdet, der ligger i de forskellige typer af rengøringsopgaver, der måtte ønskes hjælp til. Vi er fleksible og klarer både store og små opgaver – vi tilbyder alle ydelser inden for rengøring, året rundt, præcis når det bedst passer jeres virksomhed.

Ydermere har vi mulighed for at lave specialløsninger, som er skræddersyet efter jeres ønsker og behov. Kontakt os i dag for et tilbud – så sammensætter vi en løsning, der matcher jeres behov.

gulvkluden udfører erhvervsrengøring

Er kvalitet og overholdte aftaler også vigtigt for jer?

Vi lægger en stor ære i at gøre tingene ordentligt og at overholde vores aftaler – hver gang! Der kan være stor forskel i virksomheders behov og ønsker, og vi prioriterer derfor højt at skabe en god kommunikation med vores kunder, således at vores arbejde lever op til jeres forventninger.

Vi foreslår derfor, at vi laver en grundig to-do-gennemgang med vores kunder, så vi sammen sikrer, at både vores og jeres standarder bliver opfyldt.

På denne måde garanterer vi de bedste resultater og mest tilfredse kunder.

Effektivisér din virksomhed gennem grundig rengøring

En grundig erhvervsrengøring er ikke kun til for synets skyld. Undersøgelser viser, at en god og gedigen rengøring af jeres virksomheds fysiske lokaler får jeres ansatte til at præstere optimalt.

Et beskidt og snavset arbejdsmiljøleder helt naturligt til et dårligt indeklima. Et dårligt indeklima kan forårsage gener som træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær, hvilket kan reducere jeres ansattes effektivitet med op til 10%.

Dårlig rengøring rammer ikke kun helbredet på jeres personale, men det tærer også på standen af jeres lokaler og bygninger. Med en grundig og professionel erhvervsrengøring hvor vi kommer ud i alle hjørner og kroge, er vi med til at forlænge levetiden på jeres inventar.

Erhvervsrengøring er med andre ord en god investering i fremtiden.

ALTID MILJØVENLIG RENGØRING I TOPKLASSE

Vi tilbyder en lang række rengøringsservices til erhverv. Her er en lille oversigt over nogle af de services, som vi tilbyder.

  • Vinduespolering
  • Akut løsning
  • Erhvervsrengøring
  • Kontorrengøring
  • Trappevask
  • Hotelrengøring
  • Industrirengøring

KONTAKT OS I DAG FOR ET GODT TILBUD

Vores erhvervsrengøringsservice kører ude på hele Sjælland. Vi har allerede flere glade kunder i Haslev, Køge, Næstved, Sorø og Ringsted – skal jeres virksomhed være de næste på kortet?

Så giv os et kald i dag på +45 51 18 05 17 eller kontakt os på mail: info@gulvkluden.dk – vi ser frem til at høre fra jer.