Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

rengøring på Sjælland" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring på Sjælland" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> rengøring på Sjælland" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Erhvervsrengøring på Sjælland

Fleksibel erhvervsrengøring efter dine behov

Vil du skabe et godt arbejdsmiljø for dine ansatte? Få udført erhvervsrengøring af Gulvkluden på hele Sjælland. En ren og ordentlig arbejdsplads er vigtig for indeklimaet og arbejdsmiljøet, og skal derfor ikke undervurderes. Får din virksomhed udført erhvervsrengøring hos Gulvkluden, er i sikre på, at rengøring bliver udført af professionelle og engagerede medarbejdere.

Vi har udført erhvervsrengøring gennem mange år, og vi er derfor klar over, hvad de forskellige typer af rengøringsopgaver omfatter. Vi er fleksible og klarer både store og små opgaver – vi tilbyder alle ydelser inden for rengøring, året rundt, præcis når det bedst passer jeres virksomhed.

Har du en speciel type rengøring i tankerne? Vi står klar til at skræddersy en løsning, efter dine ønsker og behov. Kontakt os i dag for et tilbud.

Erhvervsrengøring Sjælland

Kvalitet og service er vores kernekompetance  

Vi lægger en stor ære i at gøre tingene ordentligt, og at overholde vores aftaler – hver gang! Der kan være stor forskel i virksomheders behov og ønsker, og vi prioriterer derfor at skabe en god kommunikation med vores kunder, således at vores arbejde lever op til jeres forventninger.

Vi foreslår altid, at vi laver en grundig to-do-gennemgang med vores kunder, så vi sammen sikrer, at både vores og jeres standarder bliver opfyldt. Vores rengøring til erhverv garanterer de bedste resultater.

Rengøring til erhverv effektivisere din virksomhed

En grundig erhvervsrengøring er ikke kun til for synets skyld. Undersøgelser viser, at en ren arbejdsplads skaber bedre rammer, som får jeres ansatte til at præstere optimalt.

Et beskidt og snavset arbejdsmiljø skaber helt naturligt et dårligt indeklima. Et dårligt indeklima kan forårsage gener som træthed, hovedpine og ikke mindste koncentrationsbesvær, hvilket kan reducere jeres ansattes effektivitet med op til 10%! Beskidte kontorer påvirker ikke kun helbredet på jeres personale, men det tærer også på standen af jeres erhvervslokaler. Med en grundig og professionel erhvervsrengøring, kommer vi ud i alle hjørner og kroge. Det er med andre ord en god investering for din virksomhed.

Læs mere om Arbejdstilsynets retningslinjer til rengøring og vedligeholdelse.

Fordele ved erhvervsrengøring gennem Gulvkluden

Der er mange fordele ved at få et rengøringsfirma til at stå for din erhvervsrengøring. 

Gulvkludens rengøring til erhverv: 

  • skaber bedre arbejdsforhold for dine ansatte.
  • bliver udført med kemikaliefri rengøringsmidler.
  • foregår med professionelt rengøringsudstyr.
  • forlænger levetiden på jeres inventar.

Er du interesseret i at Gulvkluden skal stå for din erhvervsrengøring? Kontakt os, så sørger vi for at skræddersy en rengøringsplan efter din virksomheds behov og ønsker.

Miljøvenlig erhvervsrengøring i topklasse

Vi tilbyder en lang række rengøringsservices til erhverv, så I kan vælge den form for rengøring, der passer jeres virksomhed bedst. 

Eksempler på rengøring til erhverv

Prisen på erhvervsrengøring hos Gulvkluden 

Prisen på erhvervsrengøring afhænger selvfølgelig af virksomhedens størrelse, og hvor omfattende en rengøring, der er tale om. Vælger I Gulvkluden til at tage sig af rengøring til jeres erhverv, garanterer vi dog et godt tilbud, der kan hamle op med vores konkurrenter.

Vores dygtige rengøringspersonale sørger for at levere et tilfredsstillende resultat hver gang, hvilket vores store portefølje af glade kunder understreger. 

Få et tilbud på erhvervsrengøring på Sjælland

Hos Gulvkluden arbejder vi ud fra nøgleordene kvalitet og professionalisme, så vores kunder er sikret et højt resultat, når de får rengøring gennem os.

Vi tilbyder rengøring på hele Sjælland, og vi har allerede flere glade kunder i blandt andet Haslev, Køge, Næstved, Sorø og Ringsted – skal jeres virksomhed være de næste på kortet?

Giv os et kald, kontakt os på mail eller udfyld vores kontaktformular – vi ser frem til at høre fra jer.

FAQ – erhvervsrengøring

Hvad er erhvervsrengøring?

Erhvervsrengøring er en professionel service, der sørger for rengøring og vedligeholdelse af arbejdspladser som kontorer, butikker, fabrikker og skoler. Den omfatter støvsugning, aftørring, desinficering og oprydning for at sikre et rent, hygiejnisk og præsentabelt miljø, hvilket øger trivsel og produktivitet for medarbejdere og kunder.

Hvorfor er erhvervsrengøring gavnligt?

Erhvervsrengøring er gavnligt, da det skaber et rent, hygiejnisk arbejdsmiljø, reducerer sygdom og fravær, forbedrer medarbejdertrivsel og produktivitet, og beskytter inventar og udstyr. Desuden styrker det virksomhedens omdømme, gør lokalerne mere indbydende for kunder og samarbejdspartnere og bidrager til en sund arbejdsplads.

Hvilke slags opgaver udføres under erhvervsrengøring?

Erhvervsrengøring kan inkludere støvsugning, gulvvask, aftørring af overflader, vinduespolering, tømning af affald, genopfyldning af forbrugsvarer, rengøring af køkken- og toiletfaciliteter, desinficering af kontaktpunkter og vedligeholdelse af udendørsarealer. Opgaverne kan variere afhængigt af virksomhedstype og kundens specifikke behov.