Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring Sorø

Professionel og pålidelig rengøring

Er du på udkig efter en professionel rengøringsfirma Sorø, der tilbyder rengøring i Sorø?

Så er Gulvkluden det sikre valg. Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi både ekspertise og erfaring til at varetage alle dine rengøringsopgaver. Og selvom vi har hovedsæde i Faxe, kører vi selvfølgelig også ud til kunder i Sorø. Geografien skal ikke være en forhindring, når du har behov for pålidelig og professionel rengøring.

Kontakt os derfor endelig, hvis du står og mangler rengøring i Sorø. Gulvkluden er dit lokale rengøringsfirma på hele Sjælland. Ring, send en mail, eller skriv til os i kontakformularen →

Gulvkluden rengøring i Sorø til private og virksomheder

Gulvkluden er en servicevirksomhed, der i mere end 10 år har udført rengøring for private og virksomheder. Og siden begyndelsen har kvaliteten været grundlaget for vores arbejde.

Derfor spiller det heller ingen rolle, om du mangler hjælp til rengøringen i dit hjem, eller om du ønsker fast rengøring af hele din virksomhed. Hos Gulvkluden er alle kunder sikret den samme høje professionalisme. Vores medarbejdere stræber altid efter kvalitet og udfører deres arbejde derefter, så du får et rent arbejdsmiljø.

Samtidig er alle vores medarbejdere bevidste om, hvor vigtige den enkelte kundes behov er. Derfor bliver opgaverne altid udført med dine ønsker i centrum, når du kontakter os med behov for rengøring i Sorø. Det betyder selvfølgelig også, at vi udfører arbejdet til den aftalte tid. Fleksibilitet, stabilitet og kvalitet er nøgleord hos Gulvkluden.

Ikke mindst er vi en miljøbevidst virksomhed, der ønsker at passe på vores omgivelser. Derfor sparer vi så vidt muligt på kemikalierne, når vi udfører rengøring i Sorø og på det øvrige Sjælland til gengæld sparer vi ikke på knofedtet.

Rengøringsfirma i Sorø til alle behov

Forskellige kunder har forskellige behov. Nogle af vores kunder er privatkunder, som står og mangler et par ekstra hænder til den daglige rengøring. Andre er virksomheder med mere omfattende krav.

Har du behov for hjælp til at tørre støv af, støvsuge og lignende forefaldende rengøring? Eller er dine behov mere komplicerede end som så?

Det spiller ingen rolle. Hos Gulvkluden tilbyder vi en bred vifte af professionelle ydelser fra privatrengøring, over ejendomsservice til de mere specialiserede opgaver.

Har du brug for en alsidig virksomhed til rengøring i Sorø eller omegn, kan vi blandt andet tilbyde:

Vi tilbyder med andre ord næsten alle tænkelige opgaver indenfor rengøring og oprydning.

Har du særlige krav eller ønsker, hører vi også gerne fra dig. Hos Gulvkluden er din tilfredshed altid udgangspunktet for vores arbejde. Derfor gennemgår vi altid dine ønsker og forventninger i samarbejde med dig, inden vi indleder et samarbejde. Det sikrer en kompromisløs kvalitet og at du bliver tilfreds.

Derfor skal du vælge professionel rengøring i hjemmet

Der er mange gode grunde til at overlade rengøringen til et professionelt rengøringsfirma som Gulvkluden – uanset du er privat kunde eller repræsenterer en virksomhed.

Er du privat kunde, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal lade os stå for rengøringen i dit hjem? Vi kan i hvert fald komme i tanke om tre gode grunde.

Først og fremmest er du sikret et bedre indeklima – til dels på grund af vores effektive indsats, men ikke mindst på grund af vores skånsomme og miljøvenlige rengøringsprodukter.

Samtidig kan du glæde dig over at slappe af i et rent hjem hver dag – uden at du behøver at løfte en finger. Det betyder mere fri og højere livskvalitet.

Og apropos livskvalitet: Forskning viser, at du bliver lykkeligere af rengøringshjælp. Der er altså flere fordele ved at overlade din rengøring Sorø til Gulvkluden.

Fordelene ved erhvervsrengøring

Det er ikke kun private, der får gavn af professionel rengøring. Også virksomheder kan med fordel overveje at investere i rengøring.

Professionel erhvervsrengøring er først og fremmest en investering i medarbejdernes sundhed. For rene lokaler på arbejdspladsen er ikke kun behagelige at opholde sig i – de er også bedre for helbredet.

Et dårligt indeklima på arbejdspladsen vil først og fremmest gøre medarbejderne uproduktive, ligesom bakterier, snavs og skidt vil øge risikoen for sygdom. Erhvervsrengøring gavner altså medarbejdernes velvære og sundhed – og dermed produktiviteten på arbejdspladsen.

En professionel og grundig erhvervsrengøring er samtidig med til at få virksomheden til at fremstå mere professionel. Rene kontorarealer, mødelokaler og indgangspartier tager sig trods alt bedre ud for kunder og samarbejdspartnere.

Og vælger din virksomhed Gulvkluden som jeres foretrukne leverandør af rengøring i eller omkring Sorø, er I samtidig sikret en professionalisme, der matcher jeres egen.

Rengøring Sorø

Kontakt os for et tilbud eller for spørgsmål

Kniber det med at finde tid til rengøringen i hjemmet i en travl hverdag? Eller ønsker din virksomhed at indgå et samarbejde med en servicepartner, der matcher jeres egen professionalisme?

ring eller skriv til Gulvkluden i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring Sorø.