Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Ejendomsservice

Man kigger på el relæ ved ejendomsservice - GulvkludenGulvkluden tilbyder ejendomsservice af højeste kvalitet. Vi udfører professionel ejendomservice og vedligholdelse af både inde og udenddørsarealer. Listen af opgaver vi udfører inkluderer: rengøring af trapper og udearealer. Vedligeholdelse af grønne områder i alle årets fire årstider.

Skulle jeres ejerforening eller andelsforening have brug for hjælp til den daglige vedligeholdelse og rengøring, kan Gulvkluden gøre en stor forskel for jer.

Vi har ligeledes erfaring med rengøring efter fraflyttede beboere. En god overgang giver nye beboere den bedst mulige start på tilværelsen i den nye bolig. Ydermere kan Gulvkluden også stille en vicevært til rådighed. Vores tilknyttede viceværter har mange års erfaring, og hænger og hovedet skruet ordentlig på. Med en vicevært fra Gulvkluden får I professionel vedligeholdelse. Det gør det både mere behageligt for jeres beboere, at have adresse hos jer. Derudover øger det også kvaliteten, af jeres ejendom og fællesområder.

Ikke alle ejendomme er ens

Uanset om I er en stor eller lille ejendom, er vi sikre på, at vi kan hjælpe. For at vi kan sikre, at vi er et godt match, tilbyder vi, at komme forbi og se matriklen an. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende gennemgang. Her vil vi sammen gennemgå jeres arbejdsområder og skræddersy en løsning, der passer jeres behov

Kontakt Gulvkluden for et tilbud omkring ejendomsservice, ved at klikke over til højre i kontaktformularen.

Du kan læse mere om vores grundige rengøring, og de krav vi stiller os selv i alt det rengøring vi laver for vores kunder.