Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Ejendomsservice på Sjælland

Ejendomsservice på SjællandVil du gerne sikre, at din ejendom altid er sikker og ren? Hos Gulvkluden tilbyder vi ejendomsservice på Sjælland af højeste kvalitet. Vi udfører professionel vedligholdelse af både inde- og udendørsarealer. Listen af opgaver vi udfører inkluderer blandt andet trappevask, rengøring af udearealer samt vedligeholdelse af grønne områder i alle fire årstider.

Ejendomsservice til ejerforeninger & andelsforeninger

Har jeres ejerforening eller andelsforening brug for hjælp til den daglige vedligeholdelse og rengøring? Så kan Gulvkluden gøre en stor forskel for jer.

Hos gulvkluden har vi blandt andet erfaring med rengøring efter fraflyttede beboere. En god overgang giver nye beboere den bedst mulige start på tilværelsen i den nye bolig. Ydermere kan Gulvkluden også stille en vicevært til rådighed. Vores tilknyttede viceværter har mange års erfaring, og hænger og hovedet skruet ordentlig på. Med en vicevært fra Gulvkluden får I professionel vedligeholdelse. Det gør det både mere behageligt for jeres beboere, at have adresse hos jer. Derudover øger det også kvaliteten, af jeres ejendom og fællesområder.

Ikke alle ejendomme er ens

Uanset om I er en stor eller lille ejendom, er vi sikre på, at vi kan hjælpe. For at vi kan sikre, at vi er et godt match, tilbyder vi, at komme forbi og se matriklen an. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende gennemgang. Her vil vi sammen gennemgå jeres arbejdsområder og skræddersy en løsning, der passer jeres behov.

Har din virksomhed brug for rengøring? Læs mere om vores service i forbindelse med erhvervsrengøring på Sjælland.

Få et tilbud på ejendomsservice på Sjælland

Vil du gerne høre mere eller have et uforpligtende tilbud på ejendomsservice? Du er mere end velkommen til at kontakte os! Ring til os på +45 51 18 05 17, kontakt os på mail info@gulvkluden.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Du kan læse mere om vores rengøring, og de krav vi stiller os selv i forbindelse med rengøring for vores kunder lige her.

FAQ – ejendomsservice

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er en samlet betegnelse for vedligeholdelse og drift af ejendomme, herunder rengøring, havearbejde, snerydning, bygningsreparationer, belysning og ventilation. Formålet er at sikre en velfungerende, sikker og attraktiv ejendom for beboere, lejere og ejere, samt at beskytte ejendommens værdi og levetid.

Hvem har gavn af ejendomsservice?

Ejendomsservice gavner ejere, lejere, beboere, virksomheder og besøgende. Ejere og lejere nyder godt af en velholdt ejendom med højere værdi og levetid. Beboere og medarbejdere får et behageligt og sikkert miljø at bo og arbejde i, mens besøgende får et positivt indtryk af ejendommen og dens omgivelser.

Hvilke arbejdsopgaver indgår ofte i ejendomsservice?

Ejendomsserviceopgaver inkluderer ofte rengøring, havearbejde, snerydning, affaldshåndtering, bygningsvedligehold, reparationer, belysning, ventilation, sikkerhedssystemer, elevatorvedligehold, skadedyrsbekæmpelse og energistyring. Disse opgaver sikrer en velfungerende, sikker og attraktiv ejendom og bidrager til at beskytte og øge ejendommens værdi og levetid.