Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Lagerrengøring på Sjælland

Rengøring af lager

Lagerrengøring og rengøring af lager på SjællandHar du brug for lagerrengøring på Sjælland? De fleste virksomheder har et lager, hvor produkterne som sendes ud til kunder bliver opbevaret. Det er derfor vigtigt, at lageret et rent. Blot fordi kunderne ikke kan se det, er det ikke ensbetydende med, at I bør slække på jeres rengøring af lager.

Hos Gulvkluden har vi stor erfaring med rengøring og lagerrengøring. Vi sikrer, at de fremstår lige så professionelle som facaden og det som kunderne kan se.

Skab de bedste rammer på dit lager

Støv kan være et stort problem for mange virksomheder, og det kan være skadende for et godt arbejdsmiljø. Ved rengøring af lager får dine ansatte de mest produktive arbejdsvilkår med et godt indeklima og rene overflader. Arbejdsområder med meget aktivitet medfører ofte meget støv. Gulvkluden har en løsning, der særligt er udviklet til denne problemstilling. Samarbejder du med os, så vil støv ikke længere være noget problem på dit lager. Vil du have udført en anden form for rengøring? Læs mere om vores erhvervsrengøring på Sjælland.

Støv er ikke kun et problem på arbejdspladsen. Det er er og til gene i private hjem, og kan være skadeligt for hjemmets beboere. Læs mere hvad Gulvkluden kan tilbyde af privat rengøring her.

Få udført rengøring af lager i dag

Vi tilbyder en rengøringsform, der binder støvet. Kort sagt, så bindes 90% af støvet og fastholdes i en maksimumshøjde af 60 cm. På denne måde vil din virksomhed altså ikke længere opleve, at der hvirvler støv rundt i arbejdshøjde. Løsningen fedter ikke gulvet til, så heller ikke her vil du blive hæmmet på din produktionen. Hos Gulvkluden følger vi altid Arbejdstilsynets regler i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse.

Ring til os på +45 51 18 05 17, kontakt os på mail info@gulvkluden.dk eller udfyld vores kontaktformular – vi ser frem til at høre fra jer.