Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Er støv et problem?

Lagerrengøring

Lagerrengøring, lager rengøringDe fleste virksomheder, der sælger både services og produkter, har et lager. Da lager er produkter der sendes ud til kunder er det vigtigt, at de lageret får lagerrengøring. Blot fordi kunderne ikke kan se det, er det ikke ensbetydende med, at man bør slække på rengøringen. Tværtimod.

Hos Gulvkluden har vi stor erfaring med at gøre rent på lagre. Vi sikrer, at de fremstår lige så professionelle som facaden og det som kunderne kan se.

Støv kan være et stort problem for mange virksomheder. Det kan være skadende for et godt arbejdsmiljø. De får den mest produktive arbejdsgang med et godt indeklima og rene overflader. Arbejdsområder med meget aktivitet medfører ofte meget støv. Gulvkluden har en løsning, der særligt er udviklet til denne problemstilling. Samarbejder du med os, så vil støv ikke længere være noget problem.

Få bugt med støvet

Vi tilbyder en rengøringsform, der binder støvet. Kort sagt, så bindes 90 procent af støvet og fastholdes i en maksimumshøjde af 60 cm. På denne måde vil din virksomhed altså ikke længere opleve, at der hvirvler støv rundt i arbejdshøjderne. Løsningen fedter ikke gulvet til, så heller ikke her vil du blive hæmmet på din produktionen.

Støv er ikke kun et problem på arbejdspladsen. Det er er og til gene i private hjem, og kan være skadeligt for hjemmets beboere.

Læs mere hvad Gulvkluden kan tilbyde af privat rengøring her.