Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Hovedrengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> Hovedrengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> Hovedrengøring" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Hovedrengøring

Trænger dit hjem til en hovedrengøring?

Er du bagud med forårsrengøringen eller bare i gang med et meget langt tilløb til at få gjort grundigt rent derhjemme? Har du overvejet at lade vores professionelle rengøringsfolk stå for det?

Vi tilbyder professionel hovedrengøring – i dit (snart skinnende rene) hjem eller virksomhed. Kontakt os på telefon eller mail for et tilbud.

✓ Professionel rengøring
✓ Mange års erfaring
✓ Den bedste kundeservice

Gulvkluden udfører grundig hovedrengøring

Vi kommer med kost og skaft – og får dit hjem til at skinne

Det er dig, der bestemmer, hvad hovedrengøringen skal indbefatte.

I udgangspunktet vil vi gerne rengøre alle afkroge af dit hjem. De afkroge som du i din egen standardrengøring ikke tager dig tid til.
Fordelen ved at få en hovedrengøring i ny og næ er, at det bliver betragteligt nemmere for dig at holde hjemmet rent efterfølgende.

Når vi kommer ud til dig for at klare en hovedrengøring, klarer vi opgaver som:

✓ Køkkenet, som får en ordentlig overhaling – vi taler vi ovn, mikroovn, køleskab, emhætte og udsugning

✓Afkalkning – af elkedel, i badet, armaturer

✓Panelerne for neden og de besværlige hjørner og vinkler foroven

For indeklimaet, for nemheden og for dig

En hovedrengøring er et godt supplement til din måske ugentlige rengøring. Det er både lækrere at bo rent, men det betyder også noget for din sundhed.

Tænker du over, hvor meget et godt indeklima egentlig betyder? De fleste er ikke opmærksomme på, hvor vigtigt det er at holde sit hjem rent. Det er selvfølgelig både rart at være i et rent hjem, men når du lever i et dårligt indeklima kan det forårsage uoplagthed, træthed, hovedpine og risiko for allergi.

Det er med andre ord ikke optimalt at have støvpartiklerne til huse for længe. Og mange af dem ser du måske ikke i din hverdag. Det gør vores rengøringsassistenter til gengæld, og de spotter dem lige så hurtigt, som de kan vaske dem væk.

Du bestemmer, hvad der skal med i hovedrengøringen

Når vi yder vores rengøringsservice er det i første omgang baseret på dialog med dig. Vi laver en aftale om, hvad vores rengøring skal indebære, og kommer naturligvis gerne med forslag.

Vi rengører selvfølgelig de klassiske områder, men udover det kan vi klare en masse andre ting:

✓ Støvsugning af møbler

✓Aftørring af el-kontakter

✓Aftørring af skabslåger

✓Aftørring af køkkenskabe inde- og udvendigt

✓ Aftørring af køleskabe inde- og udvendigt

✓ Afrimning af køleskab inde- og udvendigt

✓ Aftørring og rensning af ovn

✓ Fjernelse af spindelvæv

✓ Vinduespudsning

✓ Tæpperensning

✓ Afkalkning af klinker og fliser

Kontakt os i dag for et tilbud på hovedrengøring

Vi har udført rigtig mange hovedrengøringer i alt fra en lille etværelseslejlighed til villaer og virksomheder. Vi gør det med respekt for dig og dit hjem og dine ting.
Tag fat i os, og så kan vi nemt og hurtigt aftale, hvilken løsning du ønsker dig.

Er du fra en virksomhed, så kan du læse mere om vores erhvervsrengøring her. Som privatperson kan du naturligvis få en grundig privatrengøring.