Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Håndværkerrengøring i København og på Sjælland

Det er vigtigt at efterlade et godt indtryk efter endt byggearbejde. Rengøringen er oftest den sidste finesse, som resulterer i et slutresultat du stolt kan overlevere. Hos Gulvkluden står vi klar til at hjælpe dig med håndværkerrengøring i København og resten af Sjælland.

Ved at benytte et rengøringsfirma med mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring, kan I være sikre på, at håndværkerrengøringen bliver udført til punkt og prikke.   

Vil du vide mere? Giv os et kald, eller send os en mail. Så finder vi i fællesskab en aftale, der passer jer.


Fordele ved håndværkerrengøring hos Gulvkluden

Under en byggeproces er service altid i fokus, og derfor ved du også, at jo bedre overlevering er, desto gladere er kunderne. Ved at gøre brug af håndværkerrengøring, sørger du for at dit byggeprojekt er skinnende rent. 

Det er en fordel af få hjælp af et professionelt rengøringsfirma, da det rengøring efter håndværkere kan være en meget tidskrævende proces.

Håndværkerrengøring I København og på Sjælland


Hvilken type af rengøring efter håndværkere tilbyder vi?

  • VVS’ere
  • Tømrerarbejde
  • murerarbejde
  • Elektrikere.

… Og alle andre former for håndværkerarbejde.

Håndværkerrengøring under byggeprojektet

Står du for et større byggeprojekt, som kræver rengøring og oprydning i takt med at byggeriet skrider frem? Hos Gulvkluden kan vi sørge for, at jeres byggeplads er ren og nydelig under processen.

og hvorfor er det en fordel?

  1. For det første er byggepladsen jeres arbejdsplads. Derved sørger vi for, at jeres arbejdsmiljø hele tiden er overskueligt og rent. Det er både en fordel for medarbejdere, men også jeres kunder, som sandsynligvis kommer på visit og tilser byggeriet.

     

  2. For det andet vil det give jer mere tid til at arbejde på det, i reelt set brænder for, og er en del af jeres fag. Vi kan eksempelvis sørge for, at der hele tiden er styr på gulvpap og lignende, hvilket vil optimere jeres arbejdsproces.

Læs mere om Arbejdstilsynets regler i forhold til en ren og sikker arbejdsplads.

Du er velkomne til enten at give os et kald på tlf.  51 18 05 17  eller sende en mail til info@gulvkluden.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi udfører alt slags erhvervsrengøring

Har du brug for at få udført andre typer opgaver indenfor erhvervsrengøring? Hos Gulvkluden står vores personale klar til at hjælpe dig fra A-Z.

Hos gulvkluden udfører vi bl.a.:

Rengøring med kort varsel? Ingen problemer

Har du undervurderet, hvor lang tid en slutrengøring tager? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at sørge for din håndværkerrengøring med kort varsel. Vores rengøringspersonale er effektive og grundige, og du får rengøringen udført på hurtigt, så I kan komme videre til jeres næste opgave.

Få et tilbud på håndværkerrengøring

Har du spørgsmål, eller vil du have et uforpligtende tilbud? Giv os endelig et kald, eller send os en mail , så vender vi tilbage så hurtigt vi kan!