Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring af skurvogne

Hos Gulvkluden sørger vi for, at frokosten på byggepladser bliver indtaget under hygiejniske forhold. Det er nemlig ikke altid, at rengøring af skurvogne bliver vedligeholdt. Skidt og støv bliver som oftest slæbt med indenfor, hvilket skaber beskidte forhold for medarbejdere at opholde sig i. Netop derfor tilbyder vi at gøre arbejdet for jer.

Giv os et kald på tlf. 51 18 05 17, eller send en mail til info@gulvkluden.dk så finder vi en ordning der passer til jeres behov.

Derfor skal gulvkluden stå for jeres rengøring af skurvogne

Hos Gulvkluden står vi klar til at sørge for rengøringen af jeres skurvogne. Vi er et erfarent team, hvor effektivitet og professionalitet står højest på dagsordenen. Vi har kun kompetente og dygtige medarbejdere, der er uddannet til at håndtere rengøringsartikler korrekt, og yde den bedste service for jer. Derfor kan du altid regne med, at jeres skurvogne står knivskarpt, når smørrebrødet skal indtages.

Rengøring af skurvogne

Hos os er du derfor garanteret:

  • Effektive medarbejdere
  • Kvalitetssikret resultat
  • Punktlighed
  • Behagelige rammer for dig og dine medarbejdere

Priser der er til at betale

Det behøver ikke være dyrt at få rengjort sine skurvogne. Hos Gulvkluden er prisen i bund, vi går ikke på kompromis med kvaliteten. For os er det vigtigste, at I er glade og tilfredse.

Giv os et kald på tlf.51 18 05 17 og vi finder en løsning til jer.

Rengøring efter jeres behov

Vi ved, at behovet for rengøring kan variere fra dag til dag. Derfor sørger vi også for at lægge en plan, der passer til jeres behov og tidsrammer. Dermed, behøver I heller ikke bekymre jer om at blive forstyrret af rengøringen. Hvad enten I ønsker gulvvask, vinduespolering, sanitetsrengøring eller alle tre ydelser, er det intet problem. Vi sørger for, at I møder ind til rene og behagelige skurvogne, og ikke behøver tænker på andet end at bruge dem til deres formål.

Ønsker du yderligere information omkring hygiejne på arbejdspladser, kan du læse med her.

Vi yder også services i form af…

Står du og har brug for andet end rengøring af skurvogne, yder vi også services i form af; vinduespudsning samt rengøring til privat og erhverv.
Hvis dine skurvogne er placeret på en byggeplads, tilbyder vi også at rengøre efter håndværkere. Dermed kan du læne dig tilbage og nyde, at byggeprojektet står færdigt – tilmed skinnende.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, så giv os et kald på tlf. 51 18 05 17 eller send en mail til info@gulvkluden.dk, så svarer vi tilbage så hurtigt som muligt.