Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Få et bedre arbejdsmiljø med professionel kontorrengøring

Det er ingen hemmelighed, at alle bliver påvirket af deres omkringliggende miljø. Det gælder også for kontorer og andre arbejdspladser, hvor mange ansatte tilbringer de fleste af deres vågne timer. Helt basalt baserer et godt forretningsgrundlag sig på effektivitet og produktivitet, og det er ledernes opgave at holde deres ansatte motiveret. Det mest basale grundlag for en effektiv arbejdsgang er helt simpelt et rent kontor, så dine ansatte har et ryddeligt og overskueligt kontor. Det er derfor vigtigt at have regelmæssig kontorrengøring.

Hvis jeres kontor eller arbejdsplads roder, så er rengøring af kontoret en enkel måde at øge dine medarbejderes effektivitet.

Regelmæssig rengøring af kontor øger arbejdsglæden

Rod kan hurtigt skabe forvirring og irritation på arbejdsområdet, og særligt hvis det går ud over medarbejdernes mulighed for at arbejde. Det er ganske vist frustrerende, hvis papirer ligger i uorganiserede bunker, som medarbejderne skal bruge deres tid på at gennemgå, hver gang de mangler noget. I sidste ende er rod både frustrerende og stressende den enkelte medarbejder og ressourcekrævende for hele virksomheden.

Et renligt og velorganiseret kontor skaber overblik og overskud og dermed en lyst til at udføre arbejdet for den enkelte medarbejder. Glade og overskud prægede medarbejdere emmer langt mere af effektivitet og produktivitet, end dem der ikke bryder sig om deres arbejdsomgivelser.

Et rent kontor – forbedre det produktiviteten?

Produktiviteten afhænger altså særligt af medarbejdernes arbejdsglæde. Udover den psykiske effekt som et renligt kontor afgiver, er der også et helt basalt helbredsmæssigt aspekt af et rent kontor. Beskidte og støvede overflader kan forårsage sygdomme, som kan tvinge medarbejderne til at blive hjemme.
Regelmæssig rengøring af kontoret mindsker antallet af syge medarbejdere, som både giver et sundere og mere effektivt arbejdsmiljø.

Skal Gulvkluden stå for din kontorrengøring på Sjælland?

Et pænt og nydeligt kontor afspejler virksomhedens værdier og interesser, hvilket medarbejderne også gerne skal kunne se og mærke. Hvis du gerne vil sikre din arbejdsplads et pletfrit, rent og tiltalende kontor, kan du med fordel lade Gulvkluden tage sig af opgaven. Med Gulvkludens kontorrengøring er dit kontor overladt i professionelle hænder, der har mange års erfaring med omstændige og udførlige rengøringer af kontorer.

Hvis du har spørgsmål til rengøring af kontorer eller ønsker at aftale nærmere, kan du kontakte os på tlf. 51 18 05 17, på info@gulvkluden.dk eller via vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Husk, at Gulvkluden også tilbyder vinduespudsning, gulvbehandling, flytterengøring m.m.

Vinduespudsning

Vinduespudsning: Hvordan pudser man vinduer korrekt?

Vinduespudsning. Det virker som en simpel opgave. Men det er i sandheden en kunst at kunne pudse vinduer så flot, at du ender med et resultat uden striber. Hvis du ikke er professionel vinduespudser, kan du med fordel læse vores 10 gode tips og tricks til pudsning af vinduer, som forhåbentligt kan hjælpe dig til at få spejlblanke vinduer ganske enkelt.

10 gode råd til skinnende vinduer

Hvis du oplever, at du har svært ved at få helt rene og klare ruder, når du pudser dine vinduer, kan du med fordel læse vores 10 gode råd til pudsning af vinduer, så du kan få rene og smukke vinduer derhjemme.

 1. Pudse udstyr
  Det er helt essentielt at have ordentligt udstyr, hvis du vil slippe for striber og mærker på ruderne, når du pudser vinduer. Du skal bruge en god skraber, en spand, en indsæber og et viskestykke
 2. Vandblandingen
  Sammen med det korrekte udstyr hører en afmålt vand blanding. Her anbefales koldt vand, vaskemiddel samt en smule salmiakspiritus, som medvirker til at opløse fedt og andet snavs på ruderne. Herudover kan du vælge at tilføje en deciliter eddike, da det medvirker til at fjerne kalkpletter.
 3. Bevægelse er alfa omega
  Når professionelle vinduespudsere udfører deres arbejde, sker det typisk i én meget elegant og glidende overgang, som indeholder massere af håndledsvrid. Denne metode giver helt sikkert de bedste resultater – for dem, der kan udføre den ordentligt. Er du derimod ikke professionel vinduespudser, kan du nøjes med at pudse dine vinduer i ensartede bevægelser. Dette kan eksempelvis være venstre mod højre eller omvendt. Herefter kan du afslutte med at tørre kanterne af med dit viskestykke.
 4. Fart
  En af de helt essentielle dele af vinduespudsning er fart. Når du først har sæbet vinduet ind, skal det gå hurtigt med skraberen, for at undgå, at vandet fordamper og efterlader striber og pletter. Derfor nytter det heller ikke at sæbe flere vinduer ind, du bør tage ét af gangen.
 5. Hyppighed
  Jo oftere du rengør dine vinduer, jo nemmere bliver de at rengøre på sigt. En god tommelfingerregel lyder, at du bør vaske dine vinduer en gang per årstid.
 6. Beskidte ruder kræver en ekstra kærlig hånd
  Er det lang tid siden, at du sidst har vasket dine vinduer, sidder der formodentligt et tykkere lag snavs på dem. Det er derfor en god ide at vaske ruderne igennem med svaberen to gange, før du tager en grundig omgang.
 7. Husk vejret
  Det er selvfølgelig muligt at vaske vinduer i alt slags vejr. Det er dog en god ide at bruge koldt vand i de varme perioder, da vandet hurtigere fordamper i solskinnet, mens det er en god ide at bruge varmt vand i frostvejr, så du undgår at vandet fryser på runderne.
 8. Husk vinduernes rammerne og karmen
  Når du vasker dine vinduer, er det en god ide at huske viduesrammer og karmen. Til dette kan du benytte en smule universalrengøring.
 9. Fjern pletter og maling fra vinduerne
  Noget skidt eller snavs kan ikke fjernes med en simpel vinduespudsning. Maling kan fjernes med husholdningssprit eller terpentin påført en blød klud. Cement kan fjernes med kalkfjerner, imens kraftige pletter oftest kan fjernes med acetone.
 10. Benyt ikke avispapir
  Det har før i tiden været populært at benytte avispapir og sprinklervæske til vinduespudsning. Før i tiden var farven i aviserne blybaseret, hvilket havde en polerende effekt. Dette er dog ikke tilfældet længere.

Få udført vinduespudsning på Sjælland

Gider du ikke at bøvle med vinduespudsningen selv? Vil du hellere spare tid og være helt sikker på, at du ender med de flotteste vinduer i hele kongeriget? Hos Gulvkluden udfører vi alt indenfor erhvervsrengøring i Køge og på Sjælland, og vi har stor erfaring med vinduespudsning. Nyd din fritid, og lad os klare rengøringen.

Hvis du har spørgsmål til vinduespudsning, kan du kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Gulvbehandling: Få skinnende og rene gulve

Vil du give dit gulv nyt liv?

Gulvene i dit hjem eller i dine lokaler er med til at sætter rammen for helhedsindtrykket af huset. Skinnende rene gulve udstråler overskud og giver en behagelig atmosfære. Gulvet er dog også den del af huset, som dagligt udsættes for mest slid. Netop derfor er det en god ide at gøre dét ekstra for at passe og vedligeholde dem, så de fremstår pæne så længe som muligt. Hvilken pleje og behandling, som passer til dit gulv, afhænger dog af, hvilket materiale det består af. I dette blogindlæg gennemgår vi hvilke behandlinger, der anvendes på de forskellige typer af gulve. Hvis du drømmer om at give dit trætte gulv nyt liv, kan du kontakte Gulvkluden allerede i dag på tlf. 51 18 05 17, på info@gulvkluden.dk eller via vores kontaktformular.

En gulvbehandling forbedrer helhedsindtrykket af dine lokaler

Hvilken type gulv du har, afhænger typisk af smag og behag. Fælles for alle typer af gulv er dog, at de skal behandles korrekt, hvis de skal beholde deres naturlige shine. Derfor er det også vigtigt at vide hvilken type gulvbehandling, som passer til lige netop dit gulv. Har du eksempelvis et gulv af beton, beskytter du det bedst ved brug af voks eller beton forsegler. Herudover kan du vælge af få det poleret, hvis du drømmer om et betongulv med et blankt look, eller du kan vælge at få en gulvbehandling, hvor det slibes, hvis du derimod er helt vild med det mere matte og rå look. Trægulve er generelt utroligt slidstærke og modstandsdygtige overfor fugt, så længe de behandles og vedligeholdes ordentligt. Det kan eksempelvis sikres ved en gulvbehandling med olie, hvilket beskytter dem mod snavs og fugt. Et oliebehandlet gulv kan efterfølgende nøjes med at blive rengjort med vand og sæbe. Trægulve kan også behandles med en lakering, som gør det nemmere at holde dem. Det er dog vigtigt at bide mærke i, at det vil kræve en afslibning og genlakering, hvis lakken skades. Natursten kan også give et helt særligt udtryk til et gulv. Stenarterne granit og marmor er yderst robuste, og særligt ved marmor, der består af kalk, er det vigtigt, at der ikke benyttes syreholdige afkalkningsmidler direkte på stenene. Det samme gælder for terrazzo, som også indeholder marmor. De mere porøse og finkornede typer som sandsten og travertin kræver en mere omhyggelig pasning eksempelvis i form af voks og stenolie.

Rengøring og ludbehandling af trægulv

Er du den heldige ejer at et smukt trægulv, kan en gulvbehandling med lud være nyttig til at mindske træets ellers naturlige gulningsproces. På den måde bevarer dit smukke trægulv sit flotte og lyse udseende. Lud er en anden betegnelse for kalkvand, som både er basisk og stærkt ætsende, hvilket gør det særligt anvendeligt til rengøring. Da væsken er stærkt ætsende, er det vigtigt at være påpasselig samt at benytte handsker og sikkerhedsbriller, når man benytter dette til rengøring. Lud fungerer på den måde, at det trænger dybt ned i træets porer og sprækker, når det er påført på trægulvet. Når ludden tørrer hærder det samtidig op, hvorved det omdannes til kridtsten. I sammenstød med træets naturlige indhold bliver der skabt en utroligt stærk overflade, som forhindrer træet i at blive gulligt. Lud lysner altså ikke træet, men medvirker til at forebygge den gullige effekt som sker naturligt. Denne form for gulvbehandling kan dog ikke anvendes på eg, da eg er en syreholdig træsort. Kombineret med en stærk basisk væske som lud er, vil det skabe en mørkegrøn farve, der ikke er til af komme af med igen. En gulvbehandling med lud vil altid opfølges med vand og sæbe, da lud i sig selv er en forebyggende behandling. Herudover er det vigtigt at bide mærke i, at en behandling af gulve med lud, ikke blot er noget man udfører. Hvis du er i tvivl omkring hvordan lud fungerer, bør du ikke kaste dig ud i et større projekt med denne væske. Du bør derimod kontakte nogle professionelle, der har forstand på denne væske.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling hos Gulvkluden

Flotte rene og skinnende gulve kan altså gøre den helt store forskel for ethvert rum. Som nævnt, er det dog vigtigt at du benytter den korrekte gulvbehandling, for at vedligeholde dets naturlige shine. Går du og drømmer om at komme hjem til smukke rene gulve, eller at møde ind til lokaler med gulve, der ser helt nye ud, er du velkommen til at kontakte Gulvkluden. Vi udfører ligeledes gulvbehandling i forbindelse med en flytning. Hvis du har spørgsmål til behandling af gulve, kan du kontakte os på tlf. 51 18 05 17, på info@gulvkluden.dk eller via vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.