Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Vikarservice

MANGLER DU VIKARSERVICE INDEN FOR RENGØRING?

Så er du landet det helt rette sted.

Hos Gulvkluden tilbyder vi vikarservice til dig og din virksomhed i forbindelse med sygdomsforløb, orlov eller ferie fra dit nuværende rengøringspersonale – kort sagt: Når behovet opstår. Vi holder til i Faxe men tilbyder vikarservice inden for rengøring på det meste af Sjælland.

Kontakt os på telefon, skriv til os på mail eller i kontaktformularen – så vender vi stærkt tilbage med et uforpligtende tilbud.

VIKARSERVICE TIL ALLE BEHOV – STORE SÅVEL SOM SMÅ

Vi har mange års erfaring med vikarservice, ligesom vi har erfarne vikarer, der leverer service af høj kvalitet. Og vi sørger for, at du eller din virksomhed får samme kvalitetsrengøring i denne periode, som I normalt er vant til.

Vi kan blandt andet levere vikarer til følgende opgaver:

Vi stiller vikarer til rådighed til både privat– og erhvervsrengøring, ligesom vi også tilbyder ejendomsservice og haveservice. Derfor kan du roligt kontakte os, uanset om du ringer på vegne af en virksomhed, eller du mangler en vikar til at træde hurtigt til i stedet for din private rengøringshjælp.

vikarservice

Vi leverer vikarydelser til følgende brancher og foreninger:

  • Hotel- og restaurationsbranchen
  • Byggebranchen
  • Detailbranchen
  • Institutioner
  • Bolig-, ejer- og andelsforeninger

Vi kan med andre ord levere pålidelige rengøringsvikarer til de fleste behov.

VI GÅR DIREKTE I GANG MED ARBEJDET – UNDGÅ VENTETID

Behovet for en vikar kan opstå pludseligt og akut. Derfor er det vigtigt, at du ikke skal vente længere på vikarservice end højst nødvendigt.

Hos Gulvkluden er du derfor altid sikret en hurtig og rettidig service. Vi har erfarent rengøringspersonale, der hurtigt kan sætte sig ind i nye arbejdsopgaver, ligesom du bliver mødt af logistisk overblik. På den måde undgår du overflødig ventetid.

Selvom du får hurtig service, betyder det dog ikke, at vi skøjter let og elegant over opgaven uden at inddrage dig. Tværtimod forventningsafstemmer vi altid med dig eller din virksomhed på forhånd, inden vi påtager os en vikaropgave. På den måde har vores personale altid 100 % overblik over dine behov, så du er sikret match mellem behov og det endelige resultat.

Vi ved fra erfaring, at det giver større tryghed mellem kunde og vores personale. Det skaber klarhed om opgavens omfang. Vores afløserservice skal føles som om, at dit rengøringspersonale aldrig har været væk.

Det mener vi, er god service.

DINE FORDELE VED AT VÆLGE EN RENGØRINGSVIKAR FRA GULVKLUDEN

Kort fortalt får du eller din virksomhed følgende fordele ved at vælge en rengøringsvikar fra Gulvkluden:

  • Rengøringshjælp til mange typer rengøring for både private og erhverv
  • Professionel service fra et veletableret rengøringsfirma
  • Pålidelige og ansvarlige vikarer, som er fagligt klædt på til at håndtere din rengøring
  • Fleksibilitet og høj service
  • Øje for detaljen

INDHENT ET TILBUD PÅ VIKARSERVICE

Står du akut og mangler hjælp? Og vil du eller din virksomhed have et uforpligtende tilbud på vikarservice af den bedste kvalitet?

Så kontakt Gulvkluden på +45 51 18 05 17 eller info@gulvkluden.dk, og lad os sammensætte et tilbud, der passer til dine behov.