Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Desinficerende rengøring

Desinficerende rengøring i kampen mod COVID-19/Corona

Den ny Coronavirus stiller høje krav til desinfektion. Derfor tilbyder Gulvkluden grundig desinficerende rengøring for både private og erhverv. Har du spørgsmål til forebyggelse af corona, rengøring og desinfektion, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 51 18 05 17 , eller skrive til os på info@gulvkluden.dk eller i kontaktformularen.

Forebyg Corona – rengøring med fokus på desinfektion

Ifølge undersøgelser kan Coronavirus overleve på dørhåndtag og andre overflader i op til tre dage. Virussen har med andre ord gunstige forhold selv uden for menneskekroppen. Derfor er desinfektion alfa og omega i kampen mod yderligere smittespredning.

Hos Gulvkluden tager vi selvfølgelig alle forholdsregler for at hjælpe til med at bryde smittekæden. Vi er et professionelt rengøringsfirma med over 10 års erfaring inden for rengøring, som giver os et indgående kendskab til desinficerende metoder og materialer.

Du er derfor sikret desinficerende rengøring af høj kvalitet som kunde hos os.

desinficerende rengøring

 

Desinficerende rengøring for private og erhverv

Så hvad betyder desinficerende rengøring i praksis?

Det betyder, at vi er ekstra opmærksomme på at desinficere overflader og områder, som er i kontakt med mange mennesker. I kontormiljøer og på andre arbejdspladser kan det for eksempel være dørhåndtag, tastaturer, lysafbrydere, gelændere, bordplader og ikke mindst fællesarealer som toiletter og toiletter.

På den måde er du med til at mindske smitterisikoen væsentligt, når du bestiller desinficerende rengøring hos os. Det skaber tryggere rammer for dig, din familie og dine kollegaer – og ikke mindst for resten af samfundet.

Vi udfører desinficerende erhvervsrengøring i virksomheder, hvor mange mennesker krydser hinandens veje hver dag. Men vi tilbyder også privat rengøring med fokus på desinfektion. Måske tilhører du en risikogruppe i kraft af din alder, kronisk sygdom eller nedsat immunforsvar – eller måske vil du bare gerne bidrage til forebyggelsen af Coronavirus.

Uanset hvad hjælper Gulvkluden dig med desinficering og rengøring – og vi tager selvfølgelig alle nødvendige forholdsregler.

Få et tilbud på desinficerende rengøring

Har du eller din virksomhed behov for grundig desinfektion af overflader, som kan være kilder til smitte med COVID-19?

Hos Gulvkluden står vi klar med alle nødvendige midler og metoder i kampen mod spredning af Coronavirus. Kontakt os på +45 51 18 05 17 , på info@gulvkluden.dk eller i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på desinfektion af din arbejdsplads eller dit hjem.