Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Professionel vinduespudsning til dig, der vil spare tid

Trænger dine ruder til en kærlig hånd? Og har du af gode grunde ikke overskud, eller mulighed for selv at gøre det? Hos Gulvkluden kan vi hjælpe med vinduespudsning, til både private og erhverv, på hele Sjælland.

Giv os et kald på Tlf. 51 18 05 17 hvis du skal have vinduespudsning, og vi finder ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

Rene vinduer er prikken over i’et

Vinduespudsning er som regel noget, de fleste udskyder indtil solens stråler knap nok kan trænge igennem. Det er oftest dén rengøringstjans, der er mest besværlig at udføre, og netop derfor står den nederst på listen, når det praktiske i hjemmet skal overstås.

Det er dog tit og ofte i detaljerne det ligger, og derfor kan nypudsede ruder ofte være prikken over i’et.

Derfor tilbyder vi som firma vinduespudsning til private, i både hus og lejlighed, men også til byggeprojekter, hvor alt er blevet afsluttet, og der blot trænger til pæne og rene ruder. Vi sørger nemlig for, at dine ruder skinner om kap med solen, og garanterer derfor også, at du ikke skal bøvle med kalkstriber fra vinduespudsningen. Din tilfredshed er det vigtigste for os.

Vinduespudsning

Ring til os på Tlf. 51 18 05 17 eller send en mail på info@gulvkluden.dk, så kan vi i fællesskab finde et tilbud passende til dine ruder.

Vidste du, at man kan trække vinduespudsning fra i skattefradrag? læs omkring reglerne for servicefradrag af SKAT her.

Sikkerheden er vigtig

Det er ikke altid helt ufarligt at pudse vinduer. Derfor har vi en maksimumsgrænse på 7 meters højde. Den udvendige vinduespudsning skal kunne udføres indefra, eller der skal stilles en lift til rådighed – kontakt os her, og vi finder sammen et tilbud der passer til netop dine behov.

Hvorfor vælge gulvkluden til vinduespudsning?

Der er mange gode grunde til at lade andre pudse dine vinduer for dig.

Her kommer de 5 bedste grunde til, hvorfor du skal vælge os til at pudse din ruder, og få dem til at skinne:

  • Tidsbesparende
  • Kvalitetssikret vinduespudsning
  • Billig og effektiv vinduespudsning
  • Altid glade og positive vinduespudsere
  • Dejlige rene vinduer der giver livskvalitet til den travle hverdag

Vores erfaring giver dig de reneste vinduer

Med mange år i branchen lægger vi stor vægt på at give dig som kunde den bedste ekspertise. Vi sikrer dig stærke resultater, samt et professionelt team med positiv energi. Vi er fleksible, og går gerne langt for at imødekomme dine behov, uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller grundigheden.

Udover at pudse vinduer tilbyder vi også services i form af:

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vinduespudsning til enten dit hjem eller virksomhed, så gi’ os et kald på tlf. 51 18 05 17  eller send en mail på info@gulvkluden.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på vinduespudsning der passer til dig.