Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Vinduespudsning på Sjælland

Trænger dine ruder til en kærlig hånd i form af en vinduespudsning af høj kvalitet? Og har du af gode grunde ikke mulighed for selv at gøre det? Hos Gulvkluden kan vi hjælpe med vinduespudsning til både private og erhverv på hele Sjælland. Hos Gulvkluden stræber vi efter at gøre det nemt for vores kunder. Derfor ser du herunder, hvordan du kan optælle dine vinduer derhjemme. Du skal blot tælle, hvor mange ruder du har, da prisen afhænger af antallet af ruder.

Professionel vinduespudsning til dig, der vil spare tid

Ønsker du spejlblanke vinduer på din arbejdsplads eller hjemme ved dig selv? Og sætter du pris på en god service til en god pris? Giv os et kald på tlf. 51 18 05 17, hvis du ønsker vinduespudsning, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Indhent på den måde et uforpligtende tilbud. Så kører vi hen til dig uanset, hvor du befinder dig på Sjælland.

Rene vinduer er prikken over i’et

Vinduespudsning er som regel noget, de fleste udskyder, indtil solens stråler knap nok kan trænge igennem. Det er oftest dén rengøringstjans, der er mest besværlig at udføre, og netop derfor står den nederst på listen, når det praktiske i hjemmet skal overstås.

Det er dog tit og ofte i detaljerne, at finesserne ligger, og derfor kan nypudsede ruder ofte være prikken over i’et.
Derfor tilbyder vi som firma vinduespudsning til private, i både hus og lejlighed, men også til byggeprojekter, hvor alt er blevet afsluttet, og der blot trænger til pæne og rene ruder. Et afsluttende touch. Vi sørger nemlig for, at dine ruder skinner om kap med solen og garanterer også, at du ikke skal bøvle med kalkstriber fra vinduespudsningen. Din tilfredshed er det vigtigste for os.

Mand er i gang med at udføre vindespudsning

Sikkerheden er vigtig

Det er ikke altid helt ufarligt at pudse vinduer. Derfor har vi en maksimumsgrænse på 7 meters højde. Den udvendige vinduespudsning skal kunne udføres indefra, eller der skal stilles en lift til rådighed – kontakt os her, og vi finder sammen et tilbud, der passer til netop dine behov.

Servicefradrag ved vinduespudsning

Når du benytter Gulvkludens vinduespudsningstjenester, kan du potentielt drage fordel af servicefradraget, som giver mulighed for at trække udgifter til visse serviceydelser fra i skat, herunder rengøring og vinduespudsning, udført i din bolig.

Læs mere om servicefradraget på Skats egen hjemmeside.

Hvorfor vælge gulvkluden til vinduespudsning?

Der er mange gode grunde til at lade andre pudse dine vinduer for dig. Alene tanken om selv at slippe for besværlighederne ved det er grund nok for mange. Der kan dog også være andre faktorer, der gør det til et bedre valg at overlade vinduespudsningen til et kompetent firma.

Så her kommer de 5 bedste grunde til, hvorfor du skal vælge os til at pudse dine ruder:

  • Tidsbesparende
  • Kvalitetssikret vinduespudsning
  • Billig og effektiv vinduespudsning
  • Altid glade og positive vinduespudsere
  • Dejlige rene vinduer der giver livskvalitet til den travle hverdag

Hertil kan også nævnes, at vinduespudsning kun er nødvendigt 3-4 gange i løbet af året. Så frem for måske kun at nå pudsningen 1-2 gange årligt, fordi det er et uoverskueligt projekt hver gang, kan du med fordel anskaffe dig vores energiske og effektive hjælp.

Mange vinduer – hvad enten det er på erhvervet eller hjemme hos os selv – har brug for at blive poleret og pudset en gang imellem. Det skyldes, at humør og indeklima bliver meget ofte påvirket af, hvor godt udsigt der er til omverden, og hvor godt solens stråler trænger ind ad vinduerne. Gulvkludens vinduespudsere sørger for at efterlade dine vinduer så gode som nye. Vores arbejdsgang er effektiv og vores resultater er sikre. Holder du til på Sjælland, kan du med fordel kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp med vinduespudsning til din private eller dit erhverv.

Vores erfaring giver dig de reneste vinduer

Vi går ikke kun op i, at vores kunder får leveret en god vinduespudsning. Vi ønsker også, at du bliver mødt med glade vinduespudsere. Vi prioriterer, at du får en oplevelse, hvor du føler, at du og dine vinduer kan være i trygge hænder.

Med mange år i branchen lægger vi stor vægt på at give dig som kunde den bedste ekspertise. Vi sikrer dig stærke resultater samt et professionelt team med positiv energi. Vi er fleksible og går gerne langt for at imødekomme dine behov – uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller grundigheden.

Vi kender til alle de gamle teknikker og kan køre en skraber i hurtige strøg henover dine ruder – men vi benytter os også af nyere teknikker og instrumenter, der hjælper os med at rense dit vindue både hurtigere og bedre.
Du kan altså trygt stole på os til at fremkalde skæret i dine vinduer igen – og er der i grunden noget mere tilfredsstillende at se på indefra end en god vinduespudsning? På de værste vinduer kan det fra tid til anden forekomme at være ren magi, når snavset fjernes, og man igen kan se den klare himmel igennem.
Udover at pudse vinduer tilbyder vi i øvrigt også services i form af:

Vil du have et uforpligtende tilbud på vinduespudsning?

Hos Gulvkluden er vinduespudsning for alle. Vi gør det nemt for dig, og med vores fornuftige priser kan enhver have mulighed for det. Vores resultater for vinduespudsning er nydelige og kvalitetspræget.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vinduespudsning til enten dit hjem eller virksomhed, så gi’ os et kald, send en mail eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på vinduespudsning, der passer til dig.