Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

private og erhverv" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> private og erhverv" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> private og erhverv" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Haveservice udføres for private og erhverv

Mangler du en havemand, der kan sørge for en professionel haveservice? Hos Gulvkluden i Faxe udfører vi haveservice for private og erhverv på hele Sjælland.

Hvad end der er tale om en stor eller en lille opgave, står vi klar til at hjælpe dig og aflaste byrden fra havearbejdet. Udfyld kontaktformularen , og indhent et uforpligtende tilbud – eller ring til os direkte på 51 18 05 17. Vi fortæller dig, hvordan du får hyret en havemand til netop din haveservice. Hos Gulvkluden sørger din havemand nemlig for, at dine behov og ønsker imødekommes så fyldestgørende som muligt.

Hvad dækker vores haveservice over?

Hos Gulvkluden kan der hverken være for store eller små haveservice-opgaver. Vi tager os af alle dine bekymringer – uanset størrelsen. Vores haveservice kan for eksempel bestå af:

  • Klipning af hæk
  • Græsslåning
  • Beskæring af buske og træer

Vi kan både indgå en fast serviceaftale, eller vi kan udføre arbejdet for dig efter behov.

Vi lægger stor vægt på at være i øjenhøjde med vores kunder, og det er derfor vigtigt for os at have en god dialog omkring opgaverne, så vi undgår misforståelser. Alle vores ansatte er professionelle og har stor erfaring indenfor faget. Du kan med andre ord være sikker på, at når først vi har været forbi din have, så er havearbejdet fuldført med de bedste resultater. Du sørger for anvisningerne, vi sørger for et flot resultat.

Kontakt os for et tilbud på haveservice

Kunne du tænke dig at høre mere om vores serviceaftaler inden for haveservice, har du nogle spørgsmål til vores arbejdsopgaver, eller har du en konkret opgave til os? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 51 18 05 17 eller skrive til vores e-mail info@gulvkluden.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.