Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

private og erhverv" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> private og erhverv" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> private og erhverv" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Haveservice udføres for private og erhverv

Hos Gulvkluden i Faxe udfører vi hovedsageligt haveservice for private og erhverv på hele Sjælland.

Hvad dækker vores haveservice over?

Vores haveservice kan for eksempel bestå af klipning af hæk, græsslåning og beskæring af buske og træer, og vi kan både indgå en fast serviceaftale, eller vi kan udføre arbejdet efter behov.

Vi lægger stor vægt på at være i øjenhøjde med vores kunder, og det er derfor vigtigt for os at have en god dialog omkring opgaverne, så vi undgår misforståelser. Alle vores ansatte er professionelle og har stor erfaring inden for faget.

Kontakt os og hør mere om vores serviceaftaler

Kunne du tænke dig at høre mere om vores serviceaftaler inden for haveservice, har du nogle spørgsmål til vores arbejdsopgaver, eller har du en konkret opgave til os? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 51 18 05 17 eller skrive til vores e-mail info@gulvkluden.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.