Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring efter håndværkere

Det er vigtigt at efterlade et godt indtryk efter endt byggearbejde. Rengøringen er som oftest den sidste finesse der skal til for at I skaber et slutresultat I stolt kan overlevere. Hos Gulvkluden står vi klar til at sørge for rengøring efter håndværkere. I kan trygt overlade opgaven til os velvidende, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke.   

Giv os et kald på tlf. 51 18 05 17, eller send os en mail til info@gulvkluden.dk. Så finder vi i fællesskab en aftale der passer jer.


Hvorfor få Gulvkluden til at stå for rengøring efter håndværkere?

Under en byggeproces er der mange led i dét at udføre god service. Derfor ved I sikkert også, at det sidste led i processen er rengøringen efter jer selv. Hvis håndværkerrengøring ikke er udført grundigt, kan det ofte være det første syn, som møder jeres kunder.

Det synes vi hos gulvkluden ville være en skam, og tilbyder derfor at sørge for, at jeres kunders fokus udelukkende er på det stykke arbejde I har udført.

Rengøring efter håndværkere
Hvilken type af rengøring efter håndværkere tilbyder vi?

  • VVS’ere
  • Tømrerarbejde
  • murerarbejde
  • Elektriker

… Og alle andre former for håndværkerarbejde.

Rengøring undervejs

Har I gang i størrer byggeprojekter, som kræver rengøring og oprydning undervejs? Vi tilbyder også sørge for at jeres byggeplads er ren og nydelig under processen.

Og hvorfor er det en fordel?

  1. For det første er byggepladsen jeres arbejdsplads. Derved sørger vi for, at jeres arbejdsmiljø hele tiden er overskueligt og rent. Det er både en fordel for medarbejdere, men også jeres kunder, som sandsynligvis kommer på visit og tilser processen.  
  2. For det andet vil det give jer mere tid til at arbejde på det, i reelt set brænder for, og er en del af jeres fag. Vi kan eksempelvis sørge for at der hele tiden er styr på gulvpap og lignende, hvilket vil optimere jeres arbejdsproces.

Læs mere om trivsel på arbejdspladsen her.

I er velkomne til enten at give os et kald på tlf.  51 18 05 17  eller sende en mail til info@gulvkluden.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi udfører også:

Kort varsel? Ingen problemer

Har I undervurderet hvor meget tid en slutrengøring vil tage jer? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at sørge for rengøring efter håndværkere med kort varsel. Vi er effektive og grundige, og får rengøringen udført på nul, komma fem, så I kan komme videre til jeres næste opgave.

Vil I have et uforpligtende tilbud?

Har I spørgsmål eller vil i have et uforpligtende tilbud? Giv os endelig et kald på tlf. 51 18 05 17, eller send os en mail til info@gulvkluden.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan!