Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Gulvbehandling i Køge og resten af Sjælland

Gulvbehandlinger - Gulvkluden

Trænger dine gulve til en behandling eller to? Det er ikke altid en let beslutning, når valg af gulvbehandling skal tages. Der er nemlig mange parametre at tage hensyn til, og derfor er hjælp fra professionelle ofte en god idé.

Hos Gulvkluden står vi klar til at sørge for ludbehandling af dine gulve, så du ikke behøver at bekymre dig om andet, end at nyde det endelige resultat.

Ring til os, eller smid en mail, så tager vi en snak omkring behandling af dine gulve.

Hvorfor vælge Gulvkluden til din gulvbehandling?

Vi er et erfarent team, der har kompetencer indenfor rengøring, kemi og behandling af gulve. For at give dig og dine gulve den rette behandling, er det nemlig essentielt med en bred viden, da gulvbehandlinger i visse tilfælde, kan være komplicerede og udfordrende.

Det er derfor ikke altid alle behandlinger der passer til alle gulve, og det er vigtigt for os, at du får den rette guidance, så du ikke ender med en masse omkostninger. Vores erfaring fortæller os dog, at der som regel altid findes en løsning, der passer alle præferencer og behov.

Engagerede medarbejdere, der giver dit gulv nyt liv

Med mange år i branchen ved vi også, hvor stor en forskel det giver et gulv at få en behandling, der giver det nyt liv. En slibning og derefter lakering kan få et gulv til at synes nylagt. Derfor har vi også kun engagerede medarbejdere ansat, som arbejder hårdt for at dig og dit gulv får den bedste behandling.

Som et af de få rengøringsfirmaer i DK udfører vi kemikaliefri rengøring. Det betyder, at når vi behandler dine gulve med diverse sæber, er det uden nogen form for skadelige kemikalier. Det er både det bedste for dig, os og miljøet.

Det kan vi også gøre for dig:

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at ringe på tlf. 51 18 05 17, eller smide en mail på info@gulvkluden.dk.

Vejledning om kemi, belægning og sæber

Hos Gulvkluden får du ikke blot den rigtige gulvbehandling, men også en masse gode råd med på vejen. Vi vil opbygge tillid gennem læring, så du er godt stillet næste gang, du skal behandle dit gulv. Derfor vejleder vi både om kemi, belægning og sæber, der gør, at dine gulve forbliver indbydende og pæne.

Få de bedste forhold til dine trægulve

Især når det omhandler trægulve, er den rette gulvbehandling vigtig for gulvets levetid. Trægulve kan være sarte og hurtigt tage skade af de møbler, der hver dag belaster og ridser dem. Med den rigtige behandling kan skader dog forhindres, og dermed både spare dig penge, samt tilføje leveår til dit trægulv.

Vælg en gulvbehandling der passer til dit gulv

Der findes et hav af forskellige trægulve, så hvad enten du er indehaver af plankegulv, skibsplankegulv, parketgulv, stavparket eller noget helt fjerde, er det en god idé at konsultere en professionel.

Det er nemlig ikke altid let at se med det blotte øje, hvilken træsort, der er blevet benyttet. Træsorten har derfor også stor betydning for hvilken behandling der skal anvendes.

Hvis du har tvivl om dit gulv, er du velkommen til at sende en mail eller give os et kald.

Læs mere omkring hvordan du på bedst mulig vis, plejer dit gulv her.

Kontakt os for et tilbud på gulvbehandling

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, eller har spørgsmål til din behandling, er du mere end velkommen til at smide en mail på info@gulvkluden.dk eller benytte vores kontaktformular. Du kan også bare give os et kald på tlf. 51 18 05 17, så finder vi i fællesskab en løsning der passer til dig.