Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Kontorrengøring på Sjælland" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> Kontorrengøring på Sjælland" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> Kontorrengøring på Sjælland" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Kontorrengøring på Sjælland

Grundig og effektiv kontorrengøring

Mangler du rengøring på kontoret, og er du bare træt af at gøre det selv? Så vil vi hos Gulvkluden gerne træde til og stå for din kontorrengøring. Et rent kontormiljø sikrer dig behagelige omgivelser at arbejde i, og det tror vi på sikrer en bedre arbejdsmoral. Hertil gør coronavirussen det også ekstra væsentligt med en omhyggelig kontorrengøring.

Fordelene ved kontorrengøring af Gulvkluden:

 • Mød ind i behagelige omgivelser.
 • Giv et godt førstehåndsindtryk til kunder.
 • Undgå coronavirus eller anden vira.
 • Koncentrér dig om dit arbejde, når du arbejder.
 • Få et sundt og sikkert indeklima.

gulvkluden udfører kontorrengøring

Professionel kontorrengøring

Gulvkluden er et professionelt rengøringsfirma, som har stor erfaring med rengøring til erhverv. Vi rengøre på alle de måder, du kender til og selv har prøvet – men supplerer disse med de små detaljer. Vi fjerner nullermændene der, hvor du tror, at de ikke findes og eliminerer vira de steder, hvor de tror, at de kan leve i fred.

Rengøring har vi jo alle prøvet på et tidspunkt, så hos Gulvkluden sætter vi en særlig ære i, at du kan se, du får professionel hjælp. Vi bruger fx rengøringsmidler, der udsætter dig for færrest mulige kemikalier og husker alle områder af dit kontor – ovenpå, nedenunder og mellem dine kontorartikler og kontaktflader.

Alene på dit skrivebord har du måske både tastatur, computermus, høretelefoner, computerskærm, stikdåser, computer, billeder og planter – for ikke at glemme skuffer, blyanter og diverse ledninger. Alt sammen kan gemme på støv og vira, og det er vi klar over.

Hertil renser vi altid følgende ved kontorrengøring:

 • Håndtag på døre og skuffer
 • Kaffemaskiner og -automater
 • Køleskabe og køkkenmaskiner generelt
  Overflader på kontorborde, i vindueskarme og i fællesarealer
 • Kopimaskiner
 • Møbler i både stof, træ og andet materiale

Kontorrengøring er en forudsætning for godt arbejde

Ligesom du føler dig veltilpas efter søndagsstøvsugningen og ikke kan se støv på fjernsynet, når solen står ind på det og ellers afslører selv de mindste støvfnug. Ligesådan giver kontorrengøring dig også en større følelse af velvære på arbejdet.

Og velvære giver en bedre arbejdsproces. Ved søndagsstøvsugningen kræver det dog også en indsats af dig selv – men forestil dig så, hvis du kunne slippe for indsatsen og bare træde direkte ind i de behagelige omgivelser? Det kan vi hjælpe dig med, så du slipper for at håndtere kontorrengøringen og i stedet kan fokusere på dit arbejde i et rart indeklima. Få mere information om Arbejdstilsynets anbefalinger i forhold til rengøring og vedligeholdelse på arbejdspladsen.

Desinficering i en coronatid

It goes without saying, at rengøring i disse coronatider er vigtigere end nogensinde. Virussen er yderst modstandsdygtig og kan overleve på dørhåndtag og overflader af forskellig slags i helt op til tre dage. Af den grund er en professionel kontorrengøring også en tilføjelse mange erhverv benytter sig af for tiden.

Du kan læse mere om vores desinficerende rengøring her. Der står blandt andet, hvordan vi har klude og desinficering forbi alle kontaktflader på dit kontor. Vi tilbyder også flytterengøring, behandling af gulve samt vinduespudsning.

Skal vi stå for rengøring af dit kontor?

I god gammeldags stil med gulvklud og spand tager vi os af de vira og den støv, der uundgåeligt ophober sig på kontoret til daglig. Vi kombinerer gængs rengøring med de mest effektive og mindst skadelige rengøringsprodukter og -midler samt en grundig ekspertise og professionel knowhow inden for faget.

Lyder det som noget, dit kontor kunne nyde godt af, kan du hurtigt få en aftale klargjort med os. Vi lægger gulvkluden til side for et øjeblik på +45 51 18 05 17 eller info@gulvkluden.dk. Du kan også henvende dig til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.