Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring i Køge

Gulvkluden tilbyder rengøring i Køge til både private og erhverv

Erhvervsrengøring

Rengøring i Køge - Gulvkluden - Rengøring Køge

Få professionel rengøring til dit firma i Køge.

I Gulvkluden er vi et stort team af professionelle rengøringsfolk, der gør en dyd ud af at udføre vores arbejde til perfektion.

Køge er fyldt med både store og små virksomheder, organisationer og foreninger og vi har derfor valgt at placere os tæt på dér, hvor det sker. Med base tæt på Køge kan vi rykke hurtigt ud med rengøring til din virksomhed på lige det tidspunkt, det passer jer.

For at bibeholde vores høje kvalitet har vi valgt primært at tilbyde rengøring i Køge. På den måde sørger vi for, at faktorer som bl.a. transporttid ikke influerer kvaliteten af vores arbejde.

Vores personale i Gulvkluden er fleksibelt og leverer rengøring af høj kvalitet. Vi udfører erhvervsrengøring i både store og mindre bygninger og indpasser rengøringen efter jeres arbejdsskema.

Holder I til i Køge og mangler et dygtig rengøringsteam til at stå for jeres rengøring i Køge?

Lad os høre hvad jeres behov er og give jer et tilbud. Skriv til os i kontaktformularen til højre og få et uforpligtende tilbud til rengøring af din virksomhed →

Privatrengøring

Har du lange arbejdsdage og generelt underskud af tid i kalenderen?

Så er det måske rengøringen, du skal spare blod, sved og tårer på med Gulvkludens rengøringsløsning.

Gulvkluden er en lokal rengøringsvirksomhed med hovedsæde i Faxe. Vi gør både rent for private og erhverv i Køge og kan rykke hurtigt ud. Da vi allerede har mange kunder til rengøring i Køge, bruger vi ikke mange ressourcer på transport, og har derfor mere tid til at gøre rent for dig.

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du få en rengøringsløsning hos os. 

Fælles for både rengøring til private og rengøring til erhverv i Køge er, at vi stiller op med:

    • Ekspertise
    • Miljørigtige produkter
    • Knofedt
  • Professionel personale

Der er ikke det snavs, der ikke bliver fjernet og vores gulvklud overser ingen pletter. Spindelvæv er ikke et problem for vores børster og snavs bliver hurtigt opfejet af kost og fejebakke.

Køge rengøring er ikke blevet udført grundigere end det, som Gulvkluden kan tilbyde.

Hvorfor bruge Gulvkluden til dit rengøringsteam?
Forskningen har talt. Et rent hjem gør dig faktisk lykkeligere. Med den viden i bagagen er det vores fornemmeste opgave at gøre vores arbejde ordentligt.

Vi tilbyder fleksibel kvalitetsrengøring, der passer til alles tidsplan og budget – uanset om det er rengøring til privat eller erhverv. Vi forlader ikke en kunde, før vi har sikret, at der er renset, skuret og skrubbet, hvor der er behov. Også dér hvor snavset ofte bliver overset.

Hvis du ligeledes leder efter en vinduespudser i Køge, så er du også kommet til den rette. Vi står klar til at give dine vinduer en kærlig hånd.

Gulvkluden bruger dansk arbejdskraft og tylbyder rengøring uden binding.

Book rengøring i Køge – Kontakt os i dag

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud om rengøringen til dig som enten hus- eller virksomhedsejer. Kør musen over til højre og skriv dine oplysninger i kontaktformularen. Vi vender tilbage til dig inden for kort tid.

Du kan læse mere om rengøring i private hjem her