Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring Taastrup – følelsen af et nyt hjem

Trænger du til en pause fra rengøringen? Så er du havnet det helt rette sted. Lad Gulvkluden give dig et skinnende hjem med professionel rengøring i Taastrup – så kan du bruge tiden på det, der betyder noget. Gulvkluden gør rent på det meste af Sjælland – Taastrup, Greve, Karlslunde og Solrød.

Kontakt os i dag på 51 18 05 17, info@gulvkluden.dk eller via kontaktformularen – så skal vi nok lægge rengøringsmidlet fra os, og vende tilbage med et uforpligtende tilbud, der matcher lige netop dine behov.

rengøring taastrup

Rengøring i Taastrup – til private og erhverv

Det er de færreste mennesker, der gider at gøre rent efter en lang dag på jobbet. Dagene føles korte, og når weekenden endelig nærmer sig, er der tusind ting, der er langt sjovere at lave. Men frygt ej, Gulvkluden står klar til kampen mod fnuller og snavs – både til dig som har brug for privat rengøring og virksomheden med behov for erhvervsrengøring.

Gulvkluden er et professionelt rengøringsfirma med + 10 års erfaring. Vi står altid klar med både kost og spand, med skrubbe og klude og sæbevand. Uanset om det er påske, pinse, jul eller en travl hverdag der står for døren.

Vi garanterer, at der bliver en sjasken og en plasken – men bestemt også en tørren, så det hele kommer til at stråle fra gulv til loft. Vi lover, at selv Askepot ville være stolt.

Her er nogle eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig med:

Der er stort set ikke den rengøringsydelse, du ikke kan få tilbudt, når du vælger Gulvkluden som din leverandør af rengøring i Taastrup.
Vi sørger for at holde dit hjem pænt og rent, så du både kan invitere gæster på besøg – og holde fri med god samvittighed.

Vii sørger altid for at udføre vores ydelser med omhu og med øje for detaljen – selvfølgelig med et knivskarpt fokus på dine ønsker og behov.
Er du i tvivl, om vi er den rette samarbejdspartner? Så klik dig ind på vores referencer, og få overblik over et udvalg af vores mange tilfredse kunder.

Rengøring handler ikke kun om nullermænd og rene overflader

Vi gøre ikke bare rent – vi desinficerer. Rengøring er nemlig meget mere end at fjerne snavs for synets skyld. Det handler i langt højere grad om at komme de usynlige mikroorganismer til livs.
Skidt og snavs indeholde mikroorganismer som bakterier, vira og skimmelsvamp, der kan formere sig langsomt og i sidste ende være sygdomsfremkaldende.

Mikroorganismer kan blandt andet være årsag til:

  • Allergi
  • Astma
  • KOL
  • Infektioner i hud og luftveje

Hvorfor skal du vælge Gulvkluden?

Rengøring er ikke bare rengøring. Det kræver viden om materialer, midler og metoder – og den viden har vi hos Gulvkluden. Gulvkluden er en rengøringsvirksomhed med 10 års erfaring, ligesom vi tilbyder desinficerende rengøring og kemikaliefri rengøring. Du er derfor altid sikret en grundig rengøring, der tager højde for sundhed og indeklima.

Hos Gulvkluden samler vi på glade kunder og vægter kundekontakten enormt højt. Du vil derfor altid blive mødt af dedikerede medarbejder, der tror på – at kvalitet og grundighed skaber de bedste resultater. Vi tilbyder derfor en gennemgang, hvor vi sammen sikrer den optimale løsning – med fokus på gensidighed tilfredshed for begge parter.
Du kan roligt lægge dit hjem i vores hænder. Der er ingen kedelige overraskelser hos Gulvkluden – vi leverer selvfølgelig både til den aftalte tid og pris. Ganske enkelt fordi vi vil være din leverandør af rengøring i Taastrup og omegn.

Du kan læse meget mere om vores holdning til kvalitet og kundeservice her på siden.

Få et tilbud på rengøring i Taastrup eller omegn

Skal du bruge rengøring til dit hjem eller firma i Taastrup? Og vil du samarbejde med en virksomhed, der tager din rengøring til nye højder, så kontakt Gulvkluden på 51 18 05 17 eller info@gulvkluden.dk allerede i dag.

Vi hjælper dig mod et renere hjem!