Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring Ringsted

Gulvkluden din professionelle leverandør af rengøring i Ringsted

Søger du en virksomhed, der udfører rengøring i Ringsted og omegn?

Så er du kommet til det rette sted. For Gulvkluden tilbyder en bred vifte af rengøringsopgaver for private og virksomheder på det meste af Sjælland og Ringsted er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har behov for en professionel servicepartner til din rengøring i Ringsted uanset hvor store eller små dine krav måtte være.

Kontakt os, hvis du ønsker en skræddersyet løsning til dit rengøringsbehov.

Rengøring Ringsted

Rengøring med kvaliteten i centrum

De fleste sætter pris på rene omgivelser. Men i en travl hverdag kommer rengøringen ofte i sidste række. Men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med rengøringen i dit hjem eller din virksomhed. Hos Gulvkluden er rengøring vores specialitet. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for din rengøring til os, hvis du ønsker mere tid til alt det andet i hverdagen.

Kvalitet, fleksibilitet og rettidighed er klare målsætninger hos Gulvkluden og sådan har det været i mere end 10 år. 

Det betyder først og fremmest, at vi udfører vores arbejde med omhu og respekt for dine ønsker uanset opgavens omfang. Har du særlige behov eller krav til din rengøring, er vi selvfølgelig lydhøre overfor dine ønsker. Har du blot brug for hjælp til den forefaldende rengøring i hjemmet, vil det være udgangspunktet for vores samarbejde. Det spiller ingen rolle for os. Kvaliteten er altid i centrum hos os.

Kort sagt er kundernes tilfredshed en afgørende målsætning hos Gulvkluden. Derfor er du altid sikret en kvalitetsbevidst service med fokus på dine behov, når du overlader ansvaret for din rengøring i Ringsted i vores hænder.

Rengøring med omtanke for miljøet

Ganske vist er grundig rengøring en selvfølge, når du vælger os som leverandør af rengøring i Ringsted. Men det betyder ikke, at vi anvender skrappe kemikalier for at rengøre dit hjem eller din virksomhed. Det kan sagtens lade sig gøre at gøre rent uden at gå på kompromis med hverken miljø eller kvalitet.   

Hos Gulvkluden bestræber vi os på at belaste miljøet så lidt som muligt, ligesom vi også tilbyder kemikaliefri rengøring, hvis du ønsker det. Dermed får du et både rent og sundt indeklima. Ligeledes er du sikret en miljøvenlig rengøring. Gulvkluden er din miljøbevidste leverandør af rengøring i Ringsted og omegn.

Fleksibel rengøring i Ringsted

Vælger du Gulvkluden som din foretrukne leverandør af rengøring i Ringsted, får du samlet alle dine rengøringsbehov hos én og samme virksomhed. Vores professionelle medarbejdere mestrer en bred vifte af ydelser fra almindelig rengøring, vinduespudsning og vaskeriservice til de mere komplicerede rengøringsopgaver.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan opfylde lige netop dine behov for rengøring? Læs mere om vores serviceydelser.

Ring eller skriv for et tilbud eller spørgsmål

Har du en forespørgsel på rengøring i Ringsted eller omegn? Eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud på en samarbejdsaftale. Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle mere.