Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring Ringsted

Gulvkluden din professionelle leverandør af rengøring i Ringsted

Søger du en virksomhed, der udfører rengøring i Ringsted og omegn?

Så er du kommet til det rette sted. For Gulvkluden tilbyder en bred vifte af rengøringsopgaver for private og virksomheder på det meste af Sjælland – og Ringsted er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har behov for en professionel servicepartner til din rengøring i Ringsted – uanset hvor store eller små dine krav måtte være.

Kontakt os, hvis du ønsker en skræddersyet løsning til dit rengøringsbehov.

Rengøring Ringsted

Rengøring med kvaliteten i centrum

De fleste sætter pris på rene omgivelser. Men i en travl hverdag kommer rengøringen ofte i sidste række. Men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med rengøringen i dit hjem eller din virksomhed. Hos Gulvkluden er rengøring vores specialitet. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for din rengøring til os, hvis du ønsker mere tid til alt det andet i hverdagen.

Kvalitet, fleksibilitet og rettidighed er klare målsætninger hos Gulvkluden og sådan har det været i mere end 10 år. 

Det betyder først og fremmest, at vi udfører vores arbejde med omhu og respekt for dine ønsker uanset opgavens omfang. Har du særlige behov eller krav til din rengøring, er vi selvfølgelig lydhøre overfor dine ønsker. Har du blot brug for hjælp til den forefaldende rengøring i hjemmet, vil det være udgangspunktet for vores samarbejde. Det spiller ingen rolle for os. Kvaliteten er altid i centrum hos os.

Kort sagt er kundernes tilfredshed en afgørende målsætning hos Gulvkluden. Derfor er du altid sikret en kvalitetsbevidst service med fokus på dine behov, når du overlader ansvaret for din rengøring i Ringsted i vores hænder.

Rengøring med omtanke for miljøet

Ganske vist er grundig rengøring en selvfølge, når du vælger os som leverandør af rengøring i Ringsted. Men det betyder ikke, at vi anvender skrappe kemikalier for at rengøre dit hjem eller din virksomhed. Det kan sagtens lade sig gøre at gøre rent uden at gå på kompromis med hverken miljø eller kvalitet.   

Hos Gulvkluden bestræber vi os på at belaste miljøet så lidt som muligt, ligesom vi også tilbyder kemikaliefri rengøring, hvis du ønsker det. Dermed får du et både rent og sundt indeklima. Ligeledes er du sikret en miljøvenlig rengøring. Gulvkluden er din miljøbevidste leverandør af rengøring i Ringsted og omegn.

Fleksibel rengøring i Ringsted

Vælger du Gulvkluden som din foretrukne leverandør af rengøring i Ringsted, får du samlet alle dine rengøringsbehov hos én og samme virksomhed. Vores professionelle medarbejdere mestrer en bred vifte af ydelser fra almindelig rengøring, vinduespudsning og facaderens til de mere komplicerede rengøringsopgaver.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan opfylde lige netop dine behov for rengøring? Læs mere om vores serviceydelser.

Hvorfor skal du vælge privat rengøring?

Der er nok at se til i hverdagen. Du står sikkert tidligt op for at blive klar til arbejdet. Og når arbejdsdagen er overstået, skal du handle, hente børn og lave mad. Måske har du også et par fritidsaktiviteter, du gerne vil finde tid til i den allerede travle hverdag.

Det efterlader altså ikke meget tid til rengøring. Selvfølgelig kan du gøre rent i weekenden. Men vil du ikke hellere bruge den på at slappe af og gøre alt det, du har lyst til?

Vidste du, at undersøgelser viser, at du bliver lykkeligere af at få professionel hjælp til rengøringen i hjemmet? Derfor kan du med god grund lade et rengøringsfirma som Gulvkluden klare støvsugningen, støvaftørringen, vinduespudsningen og de øvrige rengøringsopgaver i dit hjem.

Men der er også praktiske og økonomiske grunde til at vælge professionel rengøring i hjemmet.

Du kan for eksempel trække rengøringen fra i skat, når du bruger et registreret rengøringsfirma som Gulvkluden. Og så bestemmer du selv omfanget og hyppigheden af vores arbejde, når du vælger os som din leverandør af rengøring Ringsted.

Få erhvervsrengøring, og skru produktiviteten i vejret

De fleste virksomheder gør brug af professionel erhvervsrengøring – og det er der flere gode grunde til. Har du en virksomhed i Ringsted eller omegn, er du måske selv på udkig efter en virksomhed, der tilbyder erhvervsrengøring. Hvis ikke kan du jo prøve at overveje følgende fordele ved at uddelegere ansvaret for rengøringen til et rengøringsfirma.

Flere ressourcer til at fokusere på virksomhedens kernekompetence
Uanset hvad din virksomheds forretningsområde er, bør I selvfølgelig fokusere på dét – altså forretningsområdet. Er virksomheden en butik? Så fokusér på salg og service – ikke rengøring.

Når din virksomhed bestiller fast erhvervsrengøring, frigør I ressourcer til at fokusere på jeres kernekompetence. Lad medarbejderne gøre det, de er gode. Så gør vi det, vi er gode til: at levere rengøring af høj kvalitet.

Sundere medarbejdere – mindre sygefravær
I 2017 havde en gennemsnitlig lønmodtager 8,3 sygedage om året. Og hovedparten af de sygedage var på grund af forkølelse, halsbetændelse og andre infektionssygdomme.

Den slags sygedage kan dog nemt forebygges ved at komme smittekilderne til livs. For eksempel er skriveborde, telefoner og andre almindelige arbejdsredskaber de rene bakteriebomber. Derfor er der god grund til ikke at ignorere behovet for rengøring.

Med Gulvkluden som din udbyder af rengøring Ringsted kan din virksomhed skrue ned for sygefraværet. Vi sørger for at komme godt rundt i alle kroge og kanter, så du og dine medarbejdere mindsker jeres sandsynlighed for at blive syge på grund af bakterier og snavs.

Ring, eller skriv for et tilbud eller spørgsmål

Har du en forespørgsel på rengøring i Ringsted eller omegn? Eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud på en samarbejdsaftale. Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle mere.