Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring Roskilde

En hjælpende hånd med rengøring i Roskilde

Har du behov for et ekstra sæt hænder til at komme helt ud i krogene, når du gør rent, så står vi hos Gulvkluden klar til at hjælpe dig i kampen mod snavs og støv. Vi hører hjemme i Faxe på Sydsjælland men kører ud til små og store rengøringsopgaver på hele Sjælland – og vi tilbyder derfor også rengøring i Roskilde og omegn.

Alle vores dygtige medarbejdere har stort kørekort til betjening af støvsugeren. Hos os er ingen bange for at vride en karklud eller tage en svingom med gulvmoppe og -klud.

Vi tilbyder en bred vifte af services til private og erhverv:

rengøringsmoppe

Vi klarer stor såvel som små rengøringsopgaver

Renlighed af hjem og arbejdsplads er alfa og omega for helbredet, men er kalenderen fyldt op til randen med aftaler, kan rengøring nogle gange komme i anden række – det har vi løsningen på.

Vi står klar med et team af dygtige, erfarne og altid omhyggelige medarbejdere til at hjælpe dig med at få bugt med snavs og nullermænd, så du kan bruge tiden sammen med dine kære.

Om du har brug for den helt store forårsrengøring til hjemmet eller en grundig rengøring af virksomhedens lokaler, så er Gulvkluden dit lokale rengøringsfirma i Roskilde og omegn.

Hvorfor skal du vælge Gulvkluden til din rengøring i Roskilde?

En grundig rengøring kræver ikke kun, at man er villig til at dedikere sin tid – udstyret skal også være i orden. Når vi gør rent hos dig, om det er privat eller erhverv, så medbringer vi alt fra A til Z, så du slipper for, at have et skab som flyder med rengøringsartikler.

Vores dygtige og servicemindede medarbejdere kender alle de rigtige metoder til at sikre dig et sundt og rent indeklima. Vi bruger altid rengøringsartikler som er kemikaliefri, så vi både passer på hinanden og naturen.

Vi skræddersyer alle vores aftaler, så de passer din kalender til punkt og prikke – og så møder vi selvfølgelig altid til aftalt tid.

Kontakt i dag for et godt tilbud på rengøring i Roskilde og omegn

Ønsker du et rengøringsselskab, som er til at stole på, som altid leverer et pletfrit resultat og har mange års erfaring i rengøringsbranchen både privat og erhverv, så er Gulvkluden svaret på dine bønner.

Vi sidder klar på telefon 51 18 05 17 eller mail info@gulvkluden.dk allerede i dag. Så finder vi en aftale, som passer perfekt til dig.