Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Ydelser" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> Ydelser" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> Ydelser" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

Vores Ydelser

Alle vores services er af højeste kvalitet og udføres altid til tiden af vores professionelle medarbejdere.


Ejendomsservice

 

Ejendomsservice

Vores ejendomsservice kunne for eksempel inkludere trapperengøring. Rengøring efter fraflytter eller funktionen som vicevært i små ejendomsselskaber.
Herunder tilbyder vi også vedligeholdelse af udearealer og grønne områder.


Gulvbehandlinger

 

 

Gulvbehandlinger

Med vores kvalitetssikre gulvbehandlinger piftes dine gulve op, så de fremstår skinnende og blanke.
Vi yder både polish, stenlak og oliering af mange slags gulvtyper.


Kemikaliefri rengøring

 

Kemikaliefri rengøring

Ønsker du også det mest naturlige og miljøvenlige inden for jeres vægge? Så tilbyder vi nu også kemikaliefri rengøring. Dvs. at alle de produkter vi bruger overholder visse internationale standarder, som sikrer at dit hjem eller virksomhed bliver et kemikaliefrit miljø.


Skurvognerengøring

 

 

Rengøring af skurvogne

Trænger jeres byggeplads til en ren og kærlig hånd?
Vi udfører kvalitetsrengøring i skurvogne til en fordelagtig fast lavpris.
Alt lige fra gulvvask, sanitetsrengøring, vinduespolering m.m. tilbydes. Kontakt os for flere detaljer.


Rengøring efter håndværkere på byggepladser

 

 

Rengøring efter håndværkere på byggepladser

Vi yder rengøringsservice i forbindelse med byggeprojekter, denne service indebærer rengøring efter tømrer, murere, VVS o.lign.
F.eks. tilbydes oprydning på byggepladsen, rengøring af nylagte gulve, sanitære rum, pudsning af nyindsatte vinduer m.m.


Lagerrengøring

 

 

Støv – et problem?

Denne service er optimal for logistikcentre, lagre eller andre rum med høj aktivitet og hvor støv er til stor gene. Her tilbydes rengøring, hvor støvet bindes, således at 90% af det holdes max. 60 cm over gulvhøjde.
OBS! Dette produkt fedter ikke gulvet.


Vinduespolering

 

 

Vinduespolering

Vi tilpasser vores vinduespoleringservices efter kundens behov. Det eneste krav vi sætter er, at vinduespoleringen foregår højest på stiger (max 7m).
Men om det er ude eller inde, dér har vi ingen begrænsninger.
Løsningen bliver tilpasset jeres behov.


byggepladsservice

 

 

Byggepladsservice

Har I brug for en hjælpende hånd i form af byggepladsservice? Så er du landet det rigtige sted. Hos gulvkluden sørger vi for, at jeres hverdag glider som smurt, så i kun skal bekymre jer om det, I er hyret til.

Vi er stolte af at kunne betjene et bredt geografisk område på Sjælland, og vores dedikerede hold af professionelle rengøringsfolk er klar til at levere vores højkvalitetsrengøringstjenester i byer som Køge, Næstved, Roskilde, Sorø, og Ringsted. Uanset om du bor eller driver en virksomhed i disse områder, kan du stole på Gulvkluden til at levere skinnende rengøring og enestående service.