Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rydning af kontor og affaldskørsel

Når virksomheder, store som små, skal flytte lokaler, er der ofte rigtig meget affald at håndtere. Det er ikke altid tiden er til det, men heldigvis står vi hos Gulvkluden klar til at hjælpe med rydning af kontor og affaldskørsel. Der er nemlig mange andre ting, der skal sørges for, i forbindelse med en flytning. En hjælpende hånd kan derfor ofte falde på et tørt sted.

Giv os et kald på tlf. 51 18 05 17, eller send en mail til info@gulvkluden.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvornår har man brug for hjælp til rydning af kontor og affaldskørsel?

Det behøver ikke altid kun være i forbindelse med en flytning, at man har brug for hjælp til rydning af kontor og affaldskørsel. Store virksomheder har til tider brug for at få ryddet op og ryddet ud, og kan i den forbindelse have en masse affaldshåndtering og bortkørsel af samme.

Store mængder kræver de rigtige midler, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder jer at stå for det hele, så I ikke behøver tænke på andet, end give os kaldet.  

Rydning af kontor og affaldskørsel

Bortskaffelse af byggeaffald

Hvis jeres virksomhed tidligere har haft byggeprojekter og derfor har overskydende byggeaffald der skal bortskaffes, står vi også til rådighed. Vi afhenter materialerne, og sørger for, at de bliver afskaffet på rette vis.

Læs bla. mere om miljø- og fødevarestyrelsens råd om bygge- og anlægsaffald her.

Hvad er erhvervsaffald?

Det er let at undervurdere, hvor meget affald der kan være i forbindelse med en flytning eller sortering af kontorinventar. Der er ofte meget mere, end man lige går og tror, og vores erfaring er derfor også, at når vores kunder har brug for hjælp til rydning af kontor og affaldskørsel, er det ofte akut, da det kommer bag på dem, hvor meget der egentlig er.

Hvis der skal flyttes til nye lokaler og derfor ryddes ud, eller inventaret skal erstattes af noget nyt, kan det indebære sortering og bortkørsel af:

  • Store mængder papir
  • Kontorstole
  • Kontorborde
  • Gammelt elektronik
  • Gamle byggematerialer

Har I også brug for rengøring eller andre ydelser i forbindelse med enten en flytning eller ombygning, udfører vi også erhvervsrengøring og rengøring efter håndværkere.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Har I brug for rydning af kontor og affaldskørsel, er I mere end velkommen til at give os et kald, også når det er akut. Vi kan kontaktes på tlf. 51 18 05 17, eller mail info@gulvkluden.dk, og så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.