Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rens af marmor

Rens af marmor. Marmor rengøring.Hos Gulvkluden tilbyder vi rens af marmor. Marmor er et hundrede procent naturligt materiale, med smukke unikke farver og mønstre. Det er vigtigt, at man behandler marmor korrekt, da den forkerte rengøring kan have store konsekvenser. Marmor er et hårdt, men porøst materiale, som suger væske og let tager imod misfarvninger. I dagligdagen er det derfor vigtigt at være omhyggelig, når man har med frugter, olier og kemikalier at gøre. Men skulle skaden alligevel ske, er der ingen grund til panik.

Eksperter i rens af mamor

Gulvkluden har stor erfaring med rensning af natursten og i særdeleshed marmor. Vi kender til både de mest almindelige småskader og skader der kræver særligt kendskab for at redde marmoren. Kontakt vores eksperter, hvis du har brug for hjælp. Vi giver gode råd med på vejen, så du undgår, at komme ud i samme problem igen.

 

Vi har flere kunder med marmorgulve, hvor vi også udfører lagerrengøring. Hvis du har brug for mere end marmorrengøring, kommer vi også gerne og udfører lagerrengøring.