Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Billig vinduespudser

Få rene, nypolerede vinduer af en billig vinduespudser. Vi leverer nogle af branchens laveste priser på vinduespudsning. Vi er ærlige vinduespudsere, der leverer en solid pudsning med priser, der giver mening til både erhverv og privat.

Dét får du med Gulvkludens vinduespudsere

Med Gulvkludens vinduespudsning får du service af høj kvalitet. Vores vinduespudsere har mange års erfaring, og sørger derfor for at pudse og polere dine vinduer skinnende rene.
Uanset om du ønsker vinduespolering til privat eller erhverv, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os på 5118 0517, skriv i kontaktformularen eller send en mail på info@gulvkluden.dk.

Billig vinduespudser

5 årsager til at bestille professionel vinduespudsning

1. Vinduerne holder sig rene i længere tid
Vinduer holder sig pæne og rene i længere tid, jo grundigere og oftere, de bliver pudset. Det kan derfor bedst betale sig, at få en professionel vinduespudser til arbejdet. På den måde sparer du både tid og krudt.

2. Du passer på din egen sikkerhed
Når du pudser vinduer, skal der overholdes bestemte sikkerhedsregler. Det kan desværre gå grueligt galt, hvis du ikke har din egen sikkerhed i mente.
Vi vil derfor altid fraråde, at du kaster dig ud i vinduespudsning uden at være opmærksom.

3. Du undgår streger på vinduerne
Hyrer du en professionel vinduespudser, er du garanteret vinduer uden streger fra kalk og sæbe. Det kræver rutine og faglig snilde at undgå.

4. Mere fritid til sjovere ting
Det er ikke alle, der synes, det er lige så sjovt at pudse vinduer, som vi synes. Vi brænder for det – men det gør du måske ikke.

5. Rene vinduer gør dig i bedre humør
Ja, du læste rigtigt. Forskning viser faktisk, at rene, skinnende vinduer har en virkning på dit humør. Det har sågar en helende effekt på dit helbred.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig på tlf.  5118 0517.

Gode råd, hvis du selv vil pudse vinduer

Er du stadig ikke overbevist om, at en professionel vinduespudser kan betale sig, får du et par gode råd med på vejen.

Brug det helt rigtige udstyr
Skal du selv pudse vinduer, skal du have fat i noget ordentligt udstyr. Vinduespolering kræver en indvasker i en størrelse, der matcher dine vinduer. Du skal også bruge en svaber i god kvalitet. Køber du en for billig vinduessvaber, kan du risikere, at den efterlader sæbestriber på vinduet. Når du skal aftørre vinduerne efter pudsningen, får du også brug for et viskestykke i god kvalitet. På den måde slipper du for et viskestykke, der fnulrer på dine ruder.

Få styr på teknikken
Dine ruder skal gøres skinnende rene uden striber. For at få helt styr på teknikken bag perfekt vinduespudsning, skal du have prøvet det et par gange – og have tålmodigheden med dig. Du undgår striber ved ikke at løfte svaberen fra vinduet, når du pudser. Du skal samtidig sørge for at lave overlap mellem banerne. Pudsningen skal foregå i én flydende bevægelse. Husk at blande det vand, du bruger, med en smule sæbe og en sjat salmiakspiritus.

Forholdsregler – vinduespudsning i op til 7 meters højde

Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke tilbyde vinduespudsning hos alle. Det eneste krav, vi stiller til vores kunder er, at vinduespoleringen foregår i maksimalt syv meters højde.

Kontakt os og få et skarpt tilbud på en billig vinduespudser

Søger du vinduespudsning privat eller til erhverv, er vi klar til at hjælpe dig.

Vores priser afhænger af størrelsen på vinduerne og hvor mange vinduer, du skal have pudset. Hør mere om vinduespudser-priser på tlf.  5118 0517.

Du finder os i Faxe, tæt på Køge.

Er du interesseret i en komplet ejendomsservice, kan vi også være dig behjælpelig med det.

Læs mere om vores ejendomsservice her.