Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

RENGØRING VORDINGBORG

SKAL VI KOMME DIG TIL UNDSÆTNING MED RENGØRING I VORDINGBORG?

Står du eller din virksomhed og mangler professionel rengøring i Vordingborg, så kan du til enhver tid regne med hjælp fra Gulvkluden. Vi holder til i Faxe kommune, men kører på hele Sjælland for at nå frem til dig – også hvis du hører til i Vordingborg.

Hos Gulvkluden kan du regne med en særdeles grundig rengøring. Med vores støvsugning fjerner vi store som små nullermænd i de værste gemmesteder. Og vi pudser vinduer, så du kun meget svært kan komme i tanke om, hvordan det var at have urene vinduer. 

Vi er til rådighed for dig eller din virksomhed med blandt andet følgende rengøringsopgaver:

rengøring greve

RENGØRING TIL PRIVATE OG ERHVERV I VORDINGBORG

Rengøring er noget, der både kræver energi og tid at få klaret i hverdagene. Og når man ikke kan få presset det ind i dagsordenen, kan det være yderst skuffende at stå tilbage med et urent og utiltalende hjem eller arbejdsplads i slutningen af dagen.

Det vil vi godt lave om på. Vi tilbyder dig hjælp til rengøring, uanset om du har brug for den i din virksomhed eller hjemme ved dig selv i Vordingborg. Vi står altid klar med gulvmopper, affaldssæk og hvad der ellers er brug for til den aftalte tidspunkt. 

På den måde kan du sørge for, at dine omgivelser holdes rent og pænt mens du selv har brugt energien og tiden på noget andet, der nødvendiggør din tilstedeværelse. Det kunne være at hente børnene, at handle ind, arbejde en time ekstra. Eller måske har du bare haft brug for lidt mere tid til afslapning og selvforkælelse?

GULVKLUDEN TAGER SIG AF DIN RENGØRING I VORDINGBORG

Hos Gulvkluden sørger vi for, at du med vores professionelle medarbejdere får den bedst mulige oplevelse. En god og grundig rengøring kræver nemlig en grad af ekspertise vedrørende de korrekte materialer og metoder. Dette har vores medarbejdere styr på.

Med den erfaring vi har med rengøring af indendørs miljøer, kan vi sikre dig et rent og sundt indeklima på arbejdspladsen eller hjemme ved dig selv i Vordingborg. Vores rengøringsmidler er altid kemikaliefrie og desinficerende. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om sundhedsmæssige aspekter af rengøringen, når det er os, der har din ryg.

Vores rengøring i Vordingborg kan du være tryg ved. Kontakt os i dag og bestil den tid, der passer dig. Vi sørger altid for, at vores kompetente medarbejdere når frem til dig til tiden.

INDHENT TILBUD PÅ RENGØRING I VORDINGBORG OG OMEGN

Står du og mangler et godt tilbud på rengøring i Vordingborg og omegn, så kan vi hos Gulvkluden komme dig til undsætning. Med vores erfaring og stærke vilje til at få dit hjem eller arbejdsplads til at se mere nydeligt ud kan du til enhver tid regne med os.
Vi tilbyder mange typer af rengøring. Har du spørgsmål om, hvorvidt vi kan klare en opgave for dig eller ønsker du at indhente et tilbud? Kontakt os på tlf. eller via mail allerede i dag.