Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring i Solrød

Mangler du rengøring i Solrød?

Savner du en god rengøring i Solrød? Så kan Gulvkluden være hjælpen, du søger. Vi hører hjemme i Faxe kommune på Sydsjælland, men vi tilbyder vores hjælp på hele Sjælland – herunder rengøring i Solrød.

Vi har styr på alle de små tricks i rengøringen – vi ved, hvordan man betjener en støvsuger, hvor man finder de værste nullermænd, og så kan vi svinge en gulvmoppe og -klud, så dine overflader bugner.

Vores rengøringsfirma kan hjælpe dig eller din virksomhed med følgende:

person udfører rengøring i Solrød

Vi hjælper med rengøring i både privaten og på arbejdspladsen

Vi synes, at hjemmet og arbejdspladsen er steder, der er vigtige at holde rene – så om det er for din egen, familiens eller kollegernes skyld, så står vi klar med fejebakke og skraldesæk. Rengøring i Solrød kan derfor foregå hos både dig selv i privaten eller på din arbejdsplads.

Rengøring tager tid at få klaret i ens hverdag, og når tiden løber hurtigt afsted, kan det ofte ske, at rengøringen tager for lang tid. Derfor hjælper vi dig rigtig gerne, når tiden er knap i hverdagene og sørger for, at der er en bekymring mindre at tage sig af.

På den måde kan du måske nå at få tid til andre af dagens gøremål – hente børn, handle ind, arbejde en time ekstra – eller simpelthen bare tage dig en tiltrængt og velfortjent slapper, mens vi renser og skurer.

Fordelene ved at vælge Gulvkluden til din rengøring i Solrød

Selvom rengøring er noget, vi allesammen har prøvet og hele tiden har brug for, så er der nogle ting, alle ikke ved. Rengøring kræver de rigtige materialer, midler og metoder – og dem har vi hos Gulvkluden.

Vores medarbejdere kender til de bedste måder at sikre et sundt indeklima på og har erfaring med en bred vifte af forskellige indendørs miljøer. Vi benytter os altid af desinficerende og kemikaliefri rengøring, så du ikke skal være betænkelig ved noget.

Herudover tager vi udgangspunkt i, hvornår det passer dig bedst at få foretaget din rengøring, og så kommer vi altid til tiden.

Derfor kan du lige så godt drage nytte af vores kyndige medarbejdere, som sørger for, at dit hjem tager sig ud så godt som muligt! Vores rengøring i Solrød og omegn kan du roligt stole på.

Få et godt tilbud på rengøring i Solrød eller omegn

Hvis du mangler et godt tilbud på rengøring i Solrød og omegn, så kan (og vil) vi hos Gulvkluden rigtig gerne hjælpe dig! Vi er fleksible i forhold til arbejdstider i hverdagene, kommer altid til tiden og har mange års erfaring med både den ene, den anden og den tredje type rengøring.

Lyder det som noget for dig eller din virksomhed? Så kontakt os endelig på 51 18 05 17 eller info@gulvkluden.dk allerede i dag. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular, så sørger vi for at sammensætte et skræddersyet tilbud til dig.