Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

køge" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> køge" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina> køge" data-panzoom="d:10000;ss:100;se:102;" class="rev-slidebg" data-no-retina>

vinduespudser køge

Din lokale vinduespudser i Køge

Få pudset ruderne rene, få fjernet alle fedtfingre og kalkpletter og se sollyset igen. Vi pudser alle typer vinduer i hele Køge til billige priser for både privat og erhverv.

Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig ét skridt nærmere de reneste ruder på midtsjælland.

Husk! Der er god chance for, at du kan få fradrag i SKAT for vinduespudsning hos os. Læs mere om reglerne for håndværkerfradrag her.

gulvkludens vinduespudser i køge i gang med at pudse vinduer

SÅDAN BESTILLER DU VORES VINDUESPOLERING

 1. Send os en besked i kontaktformularen eller ring til os på 51 18 05 17
 2. Vi udformer et tilbud til dig, der matcher dine behov
 3. Vi rykker ud til dig på det aftalte tidspunkt og skrubber alle ruderne skinnende rene

Dét får du med gulvkludens vinduespudser Køge

 • Hurtig og effektiv hjælp fra erfarne vinduespudsere
 • Langtidsrene vinduer uden kalkstreger, sæbehinder og skidt
 • Mere sollys ind i hjemmet eller på arbejdet

Dét får du med Gulvkludens vinduespudsning

 • Hurtig og effektiv hjælp fra erfarne vinduespudsere
 • Langtidsrene vinduer uden kalkstreger, sæberhinder og skidt
 • Mere sollys ind i hjemmet eller på arbejdet

GØR-DET-SELV VS. PROFESSIONEL VINDUESPUDSER

Vinduespudsning er den type rengøring, som den danske befolkning hader allermest. En undersøgelse, Yougov har lavet for Boligejernes Videnscenter, viser faktisk, at hele 28 % af deltagerne hader at pudse vinduer mere end nogen anden form for rengøring.

Sådan har vi det heldigvis overhovedet ikke hos Gulvkluden – tværtimod faktisk. Vi nyder pudsning af vinduer i Køge, så derfor kan vi tilbyde dig en vaskeægte win-win-løsning. Med os slipper du nemlig for vinduespudsningen selv og får i stedet pudset vinduerne af en professionel vinduespudser.

Du kan herunder finde nogle yderligere grunde til, hvorfor det kan være en fordel for dig at have en professionel vinduespudser til at klare den træls opgave med de rene ruder.

Fordelene ved at vælge os som din vinduespudser i Køge:

 • Spar penge på remedier til at pudse vinduer med
 • Få mere tid til dét, der gør dig glad
 • Tænk på din sikkerhed
 • Få et fejlfrit resultat uden kalkstriber

Spar penge på remedier til at pudse vinduet med
Nogle gange skal man bruge penge for at spare penge. Vinduespudsning er én af de “gange”.

Hvis du selv vil pudse vinduer, får du nemlig brug for en håndfuld pudsningsremedier i ordentlig kvalitet, som det ikke er sikkert, at du opnår et tilfredsstillende resultat med de første par gange.

Hyrer du derimod en vinduespudser, slipper du for at anskaffe dig de dyre remedier, som du sjældent vil komme til at bruge – og opnår samtidig en professionel, pletfri pudsning.

Få mere tid til dét, der gør dig glad
Skal du selv til at trække pudsehandskerne på, bruger du også af den fritid, du kunne have brugt til at hygge om familien, lægge ekstra energi på arbejdet eller se din yndlingsserie. Det er rigtignok ikke så ofte, du ville blive nødt til at gøre det – men så meget mere irriterende er det så, når du står og skal til det.

Hyrer du vores vinduespudsere fra Gulvkluden, arbejder vi med glæde i weekenden for at pudse dine vinduer skinnende rene. Så kan du slappe af i mellemtiden – og forhåbentlig nyde vores arbejde.

Tænk på din sikkerhed
Professionelle vinduespudsere kender til alle de rigtige teknikker, der sikrer en tryg vinduespudsning. Det er ikke altid lige til, og særligt i store højder skal du tage flere forskellige forholdsregler af hensyn til din sikkerhed.

Derfor har vi fx også en maks højde på 7 meter, vi arbejder i. Skal det være højere end det, kræver det et stillads.

Få et fejlfrit resultat uden kalkstriber

Når du selv pudser dine vinduer, kender du sikkert følelsen af, at dine vinduer er rene, men har små fejl og mangler. Særligt kalkstriber er svære at undgå, og det er frustrerende at skulle se på, når man endelig har gjort ruderne rene.

Med en professionel vinduespudser Køge får du modsat fejlfrie resultater. Vi efterlader ingen typiske sæbehinder og kalkstriber – som ellers let kan opstå – for det er simpelthen vores ekspertise at undgå dem.

Lokal service – vi pudser vinduer i hele Køge

Gulvkluden er en lokal virksomhed, der først og fremmest pudser vinduer i lokalområdet. Vi pudser vinduer i alle områder af Køge kommune – det være sig både Ejby, Ølby, Skensved, Herfølge, Borup og Hastrup.

Skal du have pudset vinduer i Køge?

Giv os et kald eller skriv til os lige her.

Så kommer vi ud til din adresse, når det passer dig bedst – om det så er i solskin eller regnvejr, hverdag eller weekend eller modvind eller medvind.

Lad os være din vinduespudser i Køge, så lover vi dig rene ruder.