Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Facaderens

Hos gulvkluden kan vi stå for din facaderens. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvor meget en grundig rens af facade kan gøre for, hvordan en bygning tager sig ud. Facaden er nemlig det første der møder synet, og om det er bygningen du bor i, eller bygningen du arbejder i, er sådan set underordnet. Det ER bare flottere at kigge på.


Hvis du står og mangler professionelle folk der kan stå for din facaderens, er du mere end velkommen til at give os et kald, eller sende en mail, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan!

Hvad indebærer en facaderens?  

Hos Gulvkluden er en facaderens ikke bare en facaderens. Alt efter hvad du skal have udført i relation til din facade, kan vi hjælpe.

Det betyder, at vi i samme omgang kan sørge for de ting, de fleste har tendens til at udskyde. Gulvkluden kan derfor ikke kun sørge for at slå to af dine fluer med ét smæk, men faktisk så mange du har brug for.

facaderens

Hvad kan vi sørge for i forbindelse med facaderens?

  • Rens af facade
  • Oprensning af tagrender
  • Vask af solceller
  • Vask efter graffiti
  • Facaderens af algebelægning

Hvis du ikke vil have, at dine beskidte ruder skal fjerne opmærksomheden fra dine nyrensede facade, kan vi i samme omgang også sørge for din vinduespudsning.  

Har du spørgsmål eller vil du gerne spørge ind til en pakkeløsning, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 51 18 05 17, eller sende os en mail til info@gulvkluden.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor er facaden vigtig?

Vigtigheden af en ren facade må aldrig undervurderes. Det er bygningens image, og det første indtryk der gives når man ankommer. En facaderens er derfor en investering i både ejendom og virksomhed.

Hvem er vi?

Hos Gulvkluden er vi et team bestående af dygtige og pålidelige medarbejdere. Vi holder vores aftaler, og sørger for, at du ender med et resultat, du stolt kan vise frem. Vi ved, at tilfredse kunder kommer igen, så du kan roligt regne med, at vi udfører din facaderens, med alt hvad det indebærer til punkt og prikke.

Ring for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til en rengøring af facade, eller bare vil vide mere, er du mere end velkommen til at give os et kald, eller sende en mail til, så finder vi i fællesskab en løsning der passer dig og dine behov.