Indhent tilbud

Jeg vil gerne kontaktes angående et uforpligtende tilbud.
Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Vinduespolering

vinduespolering Gulvservice

Intet kan få et rum til at virke renere end skinnende, nypolerede vinduer. Hos Gulvkluden kan vi hjælpe vi med vinduespolering, både til private og til erhverv. Vi kommer ud og sætter prikken over i’et på byggeprojekt, hvor alt andet er blev afslutet. Det trænger blot til pæne og rene ruder.

Vi pudser også vinduer hos private i hus eller første etage. Bor du alene, par eller har familie og sætter fritiden højere end vinduespoleringen, står vi til rådighed.

Det kan sjældent svare sig at stå for vinduespudsningen selv. hvis man ikke har det rigtige udstyr, tager det længere længere tid at få rene vinduer. Især hvis man vil undgå streger. Faktum er, at det sjældent et ligeså godt resultat, som når en professionel kommer med sæbe og svaber.

Derudover er det bevist, at rene vinduer gør dig i bedre humør. Det har sågar en helende effekt på din helbred, som du kan læse om i de psykologiske effekter ved at have rene vinduer.

Du må ikke bo for højt

Af sikkerhedmæssige årsager, kan vi dog ikke tilbyde vinduespudsning hos alle. Det eneste krav vi stiller til vores kunder er, at vinduespoleringen foregår i maksimalt syv meters højde.

Kontakt os i dag hvis du ønsker et tilbud på vinduespolering.

 

Er I interesseret i en komplet ejendomsservice, kan vi også være jer behjælpelig med det. Læs mere om vores ejendomsservice her.