Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Vaskeriservice

Hos Gulvkluden tilbyder vi, gennem vores eget mindre vaskeri, vaskeriservice til din virksomhed. Klude, håndklæder og viskestykker trænger ofte til en ordentligt vask. Det er sjældent muligheder eller tid til at klare dette internt i virksomheder. Rene klude m.m., skaber en følelse af renhed. Det er vigtig, både hjemme og på arbejdspladsen.

Vaskeriservice GulvkludenProfessionelt personale og udstyr

Vores erfarne vaskeripersonale ved hvordan man behandler al slags vasketøj, så det skånsom bliver rent. Der anvendes vaskemaskiner og tørretumlere af højeste kvalitet. Dette giver både bedre kvalitet, samt lavere omkostninger for os, og dermed vores kunder. Vores vaskeriservice bygger på langvarig samarbejde, hvorfor vi ikke går på kompromis med hverken personale eller udstyr.

Det er de små ting, der skaber forskellene i hverdagen

Man skal ikke undervurdere værdien af at have rene håndklæder på toiletter, te-køkkener og gæstetoiletter. At blive mødt af snavsede klude og et håndklæde man ikke vil tørre sig med, frem for nyvaskede klude, viskestykker og håndklæder gør en stor forskel. Gulvkludens vaskeriservice skaber en bedre følelse på arbejdspladsen.

Vi håndterer nemt jeres vasketøj, eventuelt i forbindelse med den ugentlige rengøring. Ved faste rengøringsaftaler har vi også mulighed for at håndtere vask af firmatøj. Kontakt Gulvkluden for at høre nærmere om mulighederne for vaskeriservice.

 

Vi udbyder og vinduespudsning.