Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Gulvbehandlinger

Gulvbehandlinger - Gulvkluden

Den rigtige gulvbehandling afhænger af mange forskellige parametre. Hos Gulvkluden er vi eksperter i alle typer af gulve og behandlinger. Den rigtige behandling kan få dit gulv til at se ud som næsten nyt igen. Til gengæld skal man kun vælge en forkert behandling én gang, før resultatet kan være næsten umuligt at gøre om. Og det kan hurtigt blive en rigtig dyr omgang.

Vi har medarbejdere som er erfarne specialister i gulvbehandling. Vi kaster os over enhver udfordring med opløftet hoved, med masser af erfaring i bagagen. Vi udfører selv de mest komplekse opgaver inden for de forskellige slags behandling af gulve.

Når vi går derfra, vil dine gulve se ud som nye.

Mere end blot gulvbehandling

Hos Gulvkluden får du ikke blot den rigtige gulvbehandling, men også en masse gode råd med på vejen. Vi vil opbygge tillid gennem læring, så du er godt stillet til næste gang, du skal behandle dit gulv. Vi vejleder både om kemi, belægning og sæber, der gær, at din gulve forbliver indbydende og pæne. Der står altid en dygtig og engageret medarbejder klar til at hjælpe dig, så kontakt os i dag.

 

Ønsker du grøn rengøring. Klik her, hvis du vil læse mere om kemikaliefri rengøring.