Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Bagerirengøring

Skal du bruge hjælp til rengøringen i dit bageri eller i dit produktionslokale, så står Gulvkluden klar. Der stilles i dag skarpe krav til bagerirengøring fra myndighedernes side omkring rengøring og brug af rengøringsmidler i fødevarebranchen. Gulvkluden benytter kun anerkendte rengøringsmidler. Vi arbejder efter faste processer og rengøringsmetoder. En fast og rutineret arbejdsstruktur garanterer at renligheden er i top.

Kemikaliefri rengøring

Bagerirengøring - Gulvkluden.dkHvis der er præferencer om kemikaliefri rengøring, så kan Gulvkluden også være behjælpelig med dette. Vi har mange års erfaring med bagerirengøring og vi gør rent lige der hvor andre har overset. Vi ved, hvor krummerne gemmer sig. Og specielt når man har med fødevarer at gøre, er rengøring ekstra vigtig. Både for at sikre, at man leverer den bedste kvalitet for sine kunder, men også sikrer, at man ikke får en sur smiley grundet dårlig rengøring. Vores kunder får altid glade smileys, efter vi har gjort rent hos dem.

Har du brug for vejledning omkring netop dine rengøringsbehov? Du kan altid kontakte os. Hver en kunde har forskellige ønsker og krav om hyppighed af deres behov for at få gjort rent.

Skal vi gøre rent i dit bageri? Før musen over til højre i kontaktfeltet, og skriv til os. Vi vil hurtigt vende tilbage til dig.

Står du og skal flytte, tilbyder vi også flytterengøring. Læs mere her