Indhent tilbud

Jeg vil gerne kontaktes angående et uforpligtende tilbud.
Du er altid velkommen til at kontakte os på+45 51 18 05 17

Rengøring i Køge

Gulvkluden tilbyder rengøring i Køge til både private og erhverv

Rengøring i Køge – Erhverv

Rengøring i Køge - Gulvkluden - Rengøring KøgeFå professionel rengøring til firmaet.

Med nem adgang via offentlig transport og gode motorveje, er det ikke mærkeligt hvorfor virksomheder vælger at have base i Køge. Hvorfor ikke bruge en lokal virksomhed til at stå for rengøringen? Gulvkluden tilbyder rengøring i Køge hos  virksomheder, organisationer eller foreninger. Vi tilbyder fleksibelt personale, der kan levere rengøring af høj kvalitet, når det passer vores erhvervskunder.

Vi udfører erhvervsrengøring i både store og mindre bygninger. Lad os høre hvad jeres behov er, og give jer et tilbud.

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud, kan du skrive til os her på vores kontaktside.

Rengøring i Køge – Privat

Har du lange arbejdsdage og generelt underskud af tid i kalenderen? Hvorfor ikke overlade rengøringen til professionelle og få mere overskud i hverdagen. Gulvkluden er en lokal virksomhed med hovedsæde i Faxe. Vi kan rykkke hurtigt ud. Og da vi allerede har mange kunder i Køge, bruger vi ikke mange ressourcer på transport, men har mere tid til at gøre rent hos dig.

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du få en rengøringsløsning hos os. Og vi ved, at du faktisk bliver lykkeligere af at bestille rengøringen. Læs mere om den nye opdagelse fundet mellem bestilling af rengøring og øget lykke her.

Fælles for både erhverv og rengøring er, at vi stiller op med:

  • Ekspertise
  • Miljørigtige produkter
  • Knofedt
  • Professionel personale

Der er ikke det snavs, der ikke bliver fjernet og der er ikke nogle pletter, som vores gulvklud overser. Spindelvæv er ikke et problem for vores børster og snavs bliver hurtigt opfejet af kost og fejebakke. Rengøringen i Køge er ikke blevet udført grundigere end det, som Gulvkluden kan tilbyde.

Vi tilbyder fleksible førsteklasses rengøring, der passer til alles tidsplan og budget – uanset om det er rengøring privat eller erhverv. Vi forlader ikke en kunde før vi har sikret, at der er renset, skuret og skubbet hvor der er behov. Også der hvor snavset ofte bliver overset.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud om rengøringen til dig som både hus- og/eller virksomhedsejer. Kør musen over til højre, og indfyld dine oplysninger. Så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.

Du kan læse mere om rengøring i private hjem her